Érdemes lenne énekre járnom?
16/L
Pár éve benne vagyok a sulis kórusban, de nincs az a nagyon jó hangom, sőt, szerintem egyáltalán nincs, de a barátaim amikor hallanak énekelni, azt mondják, hogy szépen éneklek. Néha én is úgy érzem, de ez nagyon ritka. Szóval a lényeg az, hogy nagyon bátortalan vagyok, nem merek énekelni egyedül, sőt a családom még sose hallott (vagyis utoljára pici koromban).
Azon gondolkodtam, hogy szeretném fejleszteni az ének tudásomat. Szerintetek megérné eljárni? Mi van ha nem merek majd az énektanárnak énekelni? Valaki valami tapasztalatot megosztana, vagy tanácsot? Nagyon félek, de ez így nem mehet tovább, mert elveszi az összes önbizalmamat. Köszönöm mindenkinek, aki esetleg segít!
Köszönöm a biztató válaszokat, nagyon átgondolom!!
Csak ettől a gyakorlástól félek, mert tényleg nem merek a szüleim előtt énekelni, csak néha szoktam a kertben halkan dudorászni, amikor tudom, hogy nem hallják..😅
De tényleg köszönöm a válaszokat!!!♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!