Kerdesem lenne konyv iras kapcsan: LuxusHajon dolgoztam tobb mint 10 evet de jo az 12evnek is . Tobb nyelvet is beszelek targyalgasi szinten, ezzel nem lene Semmi gond ( magyar roman angol Olasz spanyol akar ) konyvet akarok irnak elmenyeimrol?
Kezdd el vaalmi helyről; pl hol születtél, honnan indultál, honnan kezdődött minden pl " Budán cseperedtem fel"
És akkor innentől már megy ez simán szerintem. :) Hátha. :)
Van is egy pont ilyen című könyv, hogy "Luxushajón dolgoztam". Ha jól emlékszem öt magyar történetét meséli el, és megkértek egy jó tollú valakit, hogy írja meg a nyers mondandójukat. Mert hát a kalandtól még nem leszünk feltétlenül jó írók is, de ha gondolod meg lehet nézni, mert hátha szuperül megy. Ha mégsem, akkor meg még minid ott a lehetőség, hogy valaki fogyaszthatóbbra írja.
A könyvet amit fent írtam érdemes is lehet elolvasni, mert nagyon vicces és jól fogsz szórakozni vele. :D
Először el kell egy vázlat, de akár sorban a sztorikat is piszkozatolhatod, és majd később még rendezgeted, alakítod... De akár más is megírhatja, ha a vázlatodban minden benne van, tehát ha abból meg is lehet írni rendesen.
Kiadóban dolgozom. Hozzánk ne hozd, mert a korrektor felköti magát.
Ezzel a helyesírással, primitív fogalmazásoddal ne írj semmit.
"Tárgyalgási" szinten? Egész biztos?
Amúgy ja, egyetértek az előzővel. Katasztrofális a helyesírásod (nem, nem az ékezethiányról beszélek), úgyhogy nem érdemes törnöd magad a könyvírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!