Ti féltek a cserebogaraktól? Én nem merek este kimenni, alig várom hogy kidögöljenek. Ez nem jó időszak nekem.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 15:51
1/8 anonim válasza:
Pont a cserebogaraktól nem. Azok nem csípnek. A darazsaktól annál inkább.
2/8 anonim válasza:
Ők is részt vesznek a kijárási korlátozás betartatásában. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Jó de a darázs nem száll rád. Este meg sikítok és kapállózok hogy ne ütközzön belém és az ízelt lábaival ne ragadjon a ruhámba. Én ilyenkor biztos nem mászkálok!
2020. ápr. 25. 20:49
4/8 anonim válasza:
Darázs már szállt rám, cserebogár még soha. Biztos volt egy rossz élményed, de szerintem rendkívül ritka, hogy emberekre szállnak.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen. nem kellemes ha este belémütköznek :(
2020. ápr. 27. 11:56
6/8 A kérdező kommentje:
Kezdődik..
Sikerült időben hazaérnem amíg nem repkednek és nem ilyesztenek meg és tapadnak rám. Fujj. :(
Ilyenkor más is van aki nem szereti ezt az időszakot?
2022. ápr. 29. 21:01
7/8 anonim válasza:
Alighanem egyedüli vagy.
Vedd tudomásul (és erről igyekezz meggyőzni magad), hogy a cserebogár egyáltalán nem veszélyes bogár!!! Gyerekkorunkban összegyűjtöttük őket, aztán otthon odadobtuk a tyúkoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!