Hogyan takarékoskodhatsz az energiával?
Van itt öt válaszlehetőség és hármat kellene kiválasztani. Egybe bizonytalan vagytok, tudtok segíteni?
A) mosógép energiatakarékossági besorolása C
B) villanybojler vezérelt áramról működtetjük (SZTEM HELYES)
C) a hűtő energiatakarékossági besorolása A+ (SZTEM HELYES)
D) hagyományos izzó használunk
E) a tévét éjszakára készenléti állapotba hagyjuk (erről nem tudok semmit)
F) ledes izzót használunk. (SZTEM HELYES)
Mit gondoltok, egyetértetek a válaszaimmal?
A/ az A+++ besorolásúak a takarékosabbak
B/ egyetértek
C/ egyetértek lásd A pont
d/ na hát a hagyományos a legkevésbé takarékos
E/ nem szabad, akkor is fogyaszt
F/ egyetértek
Hát nem tudom a kérdések honnan vannak, de ha nincs megadva, hogy a mosógépnél mit cserélünk le C-re, akkor ez lottózás a válaszokkal.
Ha a C besorolást egy A helyett alkalmazzuk, akkor nem spórolunk, ha meg egy alacsonyabb besorolású helyett használjuk, akkor spórolunk. Ugyanígy a hűtő esetében is van A+++ fogyasztású is, tehát az A+ -nál van jobb.
Olyan mintha azt kérdeznénk, hogy olcsóbb-e a kenyér, ha 250 Ft-ért veszem? Erre így nem lehet normális, rendes választ adni. Nem lehet.
Persze lehet, hogy ahonnan a kérdés van, ott a legjobb lehetőségek kiválasztását kérdezték, akkor a B, C és F a legjobb, legbiztosabb. De adott esetben C-s mosógéppel is lehet takarékoskodni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!