Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Molnár Mártáról?

Mi a véleményed Molnár Mártáról?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én vagyok tapasztalatlan, de nekem nagyon tetszik a hangja. Még csak egy számot hallottam tőle, a Turn It Aroundot. De én rögtön azt hittem, hogy egy angol énekli és a klipben sem tűnt föl, hogy magyar. Szerintem nagyon jó énekes. Ti mit gondoltok róla?

[Szám teljes címe: Symbien feat. Molnár Márta - Turn It Around (De lehet, hogy rosszul emlékszem. :P)]

2010. júl. 28. 06:20
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem az a véleményem, hogy nagyon gáz, hogy a magyar zene erre húz, hollywood világa felé. a mai énekesek egy nagy semmik. ezért nem hallgatok magyar zenét, már csak elvből sem. az meg még gázabb, ha már angolul is adja elől. a csajról annyi a véleményem ezek mellett, hogy valóban nincs rossz hangja... ja, és mielőtt azt hinnéd, nem vagyok valami vaskalapos negyvenes, 16/L :D
2010. júl. 28. 07:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Trutyi, közhelyes, veréb.
2010. júl. 28. 09:16
 3/6 anonim válasza:
Kijaz a molnár Márta??
2010. júl. 29. 19:50
 4/6 anonim válasza:
hol lehet meghallgatni a számot?
2010. aug. 1. 17:43
 5/6 anonim válasza:

Jó hangja van nagyon...nem úgy mint egyes hazai "sztároknak" :)

Nagyon szeretem ezt a számot, le is töltöttem, most is pont ezt hallgatom...xD

2010. aug. 15. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2010. aug. 16. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!