Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Msn-en ha vki megkérdezi hogy...

Msn-en ha vki megkérdezi hogy mizujs, én pedig leírom hogy tényleg hogy vagyok, miért ennyit reagál rá: :D? Akkor mi értelme van megkérdezni?!

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 23:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ez hagyomány: sziamizu? semmiveled? semmi.:D de örülj hogy legalább reagálj lá:D
2010. júl. 27. 23:39
 2/15 A kérdező kommentje:
de annyira idegesí ha vki csak ennyit tud írni :D olyan mintha nem is érdekelné h mit írtam.. mondjuk lehet nem is érdekli..de akkor miért kérdezi meg.. ez egy ördögi kör!! :D
2010. júl. 27. 23:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
amúgy engem is idegesít és próbáltam megfejteni ennek az értelmét :D erre jutottam: beszélgetni akar veled, de nem tudja hogy indítani a beszélgetést.
2010. júl. 27. 23:46
 4/15 A kérdező kommentje:
hmm ebbe van vmi...és mi van akkor, ha én írok, és megint annyi a válasz h. :D ? pedig már beszélünk egy ideje =/
2010. júl. 27. 23:48
 5/15 anonim ***** válasza:

Nagyon utálom ezt a sablon beszélgetést:

Szia!Mizu?

Szia!Semmi különös.Veled?

Velem se.

:)

Semmi értelme az egésznek.

2010. júl. 27. 23:54
 6/15 A kérdező kommentje:
én is utálom! én tényleg kíváncsi vagyok az emberekre, és örülnék ha valaki írna egy regényt a hogy vagy? kérdésemre (:
2010. júl. 27. 23:56
 7/15 anonim ***** válasza:
annak énis örülnék.:( volt egy "barátnőm" aki majdnem hogy a "lelkitársam" volt és ez vele működött, de aztán megváltozott sajnos.
2010. júl. 27. 23:59
 8/15 A kérdező kommentje:
mi történt? ha megkérdezhetem. a barátommal mi is vagyunk úgy mostanában, hogy nem tudunk mit válaszolni :D de ez csak msn-en van így szerencsére
2010. júl. 28. 00:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt utálom, h vki csak azért kérdezi meg h mizu hogy elmondhassa vele mivan xD
2010. júl. 28. 00:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretnék már valakivel egy jó kiadósat beszélgetni, amit igazán beszélgetésnek hívhatok!

Amúgy a legtöbb ember felszínes, szórakozott, átsiklik a részletek felett és unalomból ír rá a másikra. Szinte el sem olvassa, amit ír a másik. Elvárja, hogy egy regényt hozzon össze a mai napjából, csak azért, hogy pár percig legyen mit olvasnia. Ő viszont alig válaszol valamit, mert lusta és tojik az illető fejére. De, ha úgy vesszük minden embernek egyszerűbb egy már kialakított személyiséget felvennie, mint sem, hogy megtalálja a saját egyéniségét. A sablonosság ma már határtalan. Nekem ez a véleményem erről a dologról.

OFF:

Kedves kérdező!

Korod, nemed szabad megtudnom?

Ha gondolod, akkor akár beszélgethetnénk is!

2010. júl. 28. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!