Msn-en ha vki megkérdezi hogy mizujs, én pedig leírom hogy tényleg hogy vagyok, miért ennyit reagál rá: :D? Akkor mi értelme van megkérdezni?!
Nagyon utálom ezt a sablon beszélgetést:
Szia!Mizu?
Szia!Semmi különös.Veled?
Velem se.
:)
Semmi értelme az egésznek.
Én nagyon szeretnék már valakivel egy jó kiadósat beszélgetni, amit igazán beszélgetésnek hívhatok!
Amúgy a legtöbb ember felszínes, szórakozott, átsiklik a részletek felett és unalomból ír rá a másikra. Szinte el sem olvassa, amit ír a másik. Elvárja, hogy egy regényt hozzon össze a mai napjából, csak azért, hogy pár percig legyen mit olvasnia. Ő viszont alig válaszol valamit, mert lusta és tojik az illető fejére. De, ha úgy vesszük minden embernek egyszerűbb egy már kialakított személyiséget felvennie, mint sem, hogy megtalálja a saját egyéniségét. A sablonosság ma már határtalan. Nekem ez a véleményem erről a dologról.
OFF:
Kedves kérdező!
Korod, nemed szabad megtudnom?
Ha gondolod, akkor akár beszélgethetnénk is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!