Koncerten mit szoktak csinálni az emberek?
táncolni ugye nincs elég hely. ott állni meg unalmas.
elképzelni sem tudom.xD
elég idióták azok akik pogóznak egy koncerten...(kivétel a kemény metál koncertek) nagyon tönkre tudnak tenni egy koncertet a lökdösődéssel...volt pár hiperaktív hülyegyerek Kispál koncerten elkezdtek pogózni...arra nem illik a pogó...még Tankcsapda koncertre sem illik túlságosan, de még mindig jobb, mintha vmi nyugis zenénél kezdenék el...
a koncerten meg vegyél vmi italt, fogd a kezedbe, hallgasd a zenét és énekelj meg mozogj egy kicsit...aztán amikor megittad az italod mehet a hangosabban éneklés:D
Én imádom a koncereteket,bár pogózni nem szoktam,azt hiszem ahhoz nem megfelelő a testalkatom:)Én az első sorban szoktam állni,hmm inkább ugrálni és énekelni.Nagyon szoktam élvezni.Amúgy a tömeg szélén lehet táncolni is,néha azt is szoktam azért,persze nem egy kemény metál bandára.
Menj el egy koncertre és meglátod:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!