Melyik országot szeretitek jobban: Olaszország vagy Spanyolország?
Spanyolországban nem voltam még, Olaszországban igen, de nekem utóbbi egy kicsit csalódás volt. Annyira nem tetszett meg. Persze lehet csak azért, mert egy "unalmasabb" környéken voltam (Észak-Olaszország), meg azért, mert dolgozni voltam kint, nem nyaralni.:D
Spanyolországba még szívesen elmennék.
Spanyolországban és Olaszországban is voltam már több városban is. Tengerparton még nem.
Spanyolországban jobban éreztem a 'latin hangulatot'. Olaszországban nem éreztem semmi különöset, de jó volt ott is.
De rajongója egyiknek sem vagyok. Voltam már számomra vonzóbb helyeken, és inkább azok a kedvenceim.
A spanyol nyelvet nagyon szeretem. Ennek kapcsán kezdtem ismerkedni a latin zenével, kultúrával. Viszont inkább Közép- és Dél-Amerika vonz. Eddig még csak egy országba sikerült eljutnom, de az egyik eddigi legjobb élményem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!