Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Őszinte igaz szerelmre vágyok....

Őszinte igaz szerelmre vágyok. Velem van a gond?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 16. 15:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tudom,de egy olyan világba ahol a kapcsolatok 80 kamu hol keresel olyat aki tényleg akkar és nem csak kamuzik.

Én 24 év alatt nem találtam ezért nem is volt még senkim.

2020. ápr. 17. 12:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen,egyetértek veled.Én ugy vagyok vele ,ha kell 30 éves koromig ne legyen senkim vagy tovább,de kamu kapcsolatra nem vágyok.

2020. ápr. 17. 12:16
 13/16 A kérdező kommentje:

Írtad neked sikerült megtalálni.Mesélj róla,ha akarsz?

2020. ápr. 17. 12:17
 14/16 anonim válasza:
100%

Van azért még ilyen, nyugi. Csak erőltetni nem lehet, nem szabad. Meg nem árt ha kiegyensúlyozott és boldog vagy, nem elkeseredett leszel, mire mondjuk az igaz szerelem jönne.

Én is ezért (is) vagyok egyedül. Nem is látom értelmét olyannal randizgatásba kezdeni, akiről tudom, hogy nem tudnék akár egy életen át vele lenni, szeretni.

25F

2020. ápr. 17. 12:43
 15/16 exelant válasza:
Én is arra vágyom még így 40 év felett is nőként. Volt már benne részem, de most megint egyedül vagyok. És várom, lesz e ebben még részem, de nem nagy eséllyel már sajnos ahogy látom. Minden férfi arról számol be, hogy ő már annyiszor csalódott, annyi kapcsolaton átment, annyi időt, pénzt és energiát fektetett már bele kapcsolatokba, hogy neki már vagy nem kell kapcsolat, de legalábbis fix kapcsolat, maximum olyan, ahol valamilyen címszó alatt, de (szinte) csak a fizikai igényeit jár össze kielégíteni a nővel. Valakinek gyereke is van, és azt látom, hogy valaki a gyerek, a munka és egyéb más teendők miatt is nem jut már ennél többre ideje-energiája, hogy szerelmes is legyen. Állítólag. Legalábbis ezzel (is) magyarázza. pedig szerintem ez nem feltétlenül függ össze... lehet, hogy itt már várni kellene többet, s megnyílhat ez a korosztály is jobban.... nem tudom...legfeljebb nem merik bevallani, mert félnek már egy új kapcsolattól a lelkük mélyén...
2020. ápr. 17. 19:01
 16/16 anonim ***** válasza:
A szerelem tud átsegíteni nehéz helyzetekben, ezért akarod meg mert jo
2020. jún. 5. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!