Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha kiköltözök Koreàba milyen...

Ha kiköltözök Koreàba milyen àllàst talàlnèk magamnak?

Figyelt kérdés

Jövőre költöznèk ki, a nyelv nem tökèletesen de megy.

Akinek van tapasztalata, milyen munkàt talàlnèk magamnak? Màrmint ahova külföldieket is befogadnak.

2020. ápr. 10. 09:10
 1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaìrni 22 èves làny vagyok. Tàncot tanultam 3 èvig.(Hip Hop,Modern tànc) ès kiszolgàlòkènt dolgozom egy kàvèzòban, mivel egyedül lakom, ìgy elèg ez a fizetès is nekem
2020. ápr. 10. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, hogy őszinte legyek, nagyon sehol nem fogadnának be.

Legalább is, a legtöbbnél nem igen lenne esélyed.

Egy koreai/kínai/thai... (a lényeg, hogy ázsiai) származásút mindig előrébb helyeznek, mint egy külföldit.

Hiába van több és jobb képzettséged/tapasztalatod xy-ból, egy koreait előbb választanának mint téged.

Hogy ez miért van, sajnos arra nem tudom a választ, de ez van.

Persze biztos van olyan munka, amit megkapnál, de a legtöbbnél ez így megy.

2020. máj. 21. 03:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Korea elég színes és nagy ahhoz , hogy megtaláld benne azt amit keresel . Az elsőnek valamilyen mértékben igaza van . De ha például belekeveredsz egy megfelelő közösségbe akik érdeklődnek a külföldiek iránt egész jól el tudsz majd élni .
2020. okt. 29. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!