Miért van az, hgy egy zenész napokig nem posztol semmit a közösségi oldalán annak ellenére sem, hogy nincs dolga, holott meg szinte mindennap szokott valamit kitenni?
Vond felelossegre, hogy hogy' kepzeli ezt?!
Egyebkent nem lehet, hogy most a csaladjanak el, vegre kiszakadhatott a verklibol meg a kotelezo PR-postok mokuskerekebol es ezert nem postol?
Én is azt mondom, jelentsd fel. Vagy veresd meg. Mit képzel magáról, hogy nem posztol semmit. A kutya mindenit!
Biztos vagy benne, hogy nincsen semmi dolga? Lehet keményen dolgozik. Mondjuk új számot ír. Vagy fellépéseket szervez. Tudom, nem lehet tudni a végét, így nyilván nem pontos dátumra. Gondolom elmaradtak fellépések, amire jegyek mentek el. Mi legyen vele? Mi történjék a jövőben?
Ha nem fellépő alkotóról van szó, akkor is dolgozhat, szervezhet stb.
Tudom, megváltozott a világ, de az én gyermekkoromban még tévé is csak fekete-fehér volt, egy csatornával, telefon sem volt a lakásokban, a lapok eléggé irányítottan működtek.
De azért a sztárok sztárok voltak, és akkor még pl. egy aranylemezhez egymillió eladott példány kellett.
Ha lesz mondanivalója és ideje, akkor majd ki fogja tenni.
"annak ellenére sem, hogy nincs dolga"
Sehol semmi fellépés.
Lehet, hogy ezért?
Ami dolga van, azt pedig nem akarja posztolni, kit érdekelne, hogyan mosogat ebéd után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!