Ki nyerne? Vasember vagy Daenerys?
Mennyire jöttél le az életről a karanténban?
Félre ne értsd
Csak kíváncsi vagyok
Egyébként az érveléseddel semmi problémám
De én ezt a kérdést szimpátia alapján közelíteném meg
Bár az alapján is nehéz lenne
Ott van Tony
Aki egy arrogáns hólyag, de az életét adta a föld népéért és vívta a csatát Thanossal
a Marvel univerzum jelentős személyisége
Az "új" pókember "mestere"
És nélküle nincs Bosszúállók
És ott van Daenerys aki lány (ami fontos)
És teljesen önállóan küzdötte fel magát és építette ki a birodalmát a dhotraki horda segítségével (most a Khal Drogoval való kis románcát ne számítsuk bele, bár nyílván ez indította őt el az úton és szerezte meg a dhotraki sereget)
Viszont Westeros lakosságát szószerint leégette a sárkányával (amit igazából kicsit értek is, de azért nem volt szép)
Viszont sajnálom mert Havas John azért nagyon alattomosan offolta ki
Szóval nehéz kérdés
Nyerjen Stark
17/l
#2 szerintem a kérdező egy harcbéli küzdelemben kíváncsi a nyerésre. ebből a szempontból viszont semmit nem számít a személyes vélemény, vagy karrierben elért sikerek.
Én is úgy gondolom, hogy védekezés nélkül Tonynak a páncélja egy huzamosabb tűzokádást követően összeégne, de 1. ha csak a védekezésről beszélünk, Vasembernek is van pajzsa 2. ő is tud támadni, plusz nem hiszem, hogy egy helyben végigállná a partit.
A sárkánynak Tony csak egy kis zavaró szúnyognak tűnhet, de sokszor pont egy zavaró kis szunyog elég ahhoz, hogy a megfelelő gyenge pont megtalálásával kiiktassa az ellenfelet.
Egyébként mivel a kérdésben úgy írtad, hogy "Vasember vagy Daenerys", és alatta bevontad a sárkányt is, ami úgymont Daenerys "eszköze", simán bevonhatjuk a csatába Tonynak a többi páncél-robotját, amiket ő irányít, apró repkedő kütyüit, stb... Tehát így már elég sebezhető lehet a sárkány. Plusz, ha tisztában van vele, hogy kivel fog megmérkőzni, szerintem átalakíja a védekezési rendszerét, hogy ne perzselődjön fel azonnal.
Két nem létező dolog összecsapásánál csak az írói fantázia avagy a rajongói szimpátia kérdése a győztes.
Egyébként a vasember a sanszosabb. A lomha, nehéz bombázó és a gyors, fordulékony vadászgép esete. A jobban manőverezhető, nagyobb csúcssebességre képes vasembernek nagyobb sansza van hátulról támadni a vezetőt (kiütni a nyeregből Daenneryst).
Hmm... egy Stark győzi le a Sárkánykirálynőt? :)
Most akor vasember vs daenerys, vagy vasember vs sárkány?
Először el kéne dönteni mit kérdezel.
Daenerys harcértéke 0 szóval őt evidens.
A vasember vs egy sárkány az már más, de szerintem egy sárkányt is simán kinyírna, szétraktázná messziről vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!