Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vagyok nagyon béna a...

Miért vagyok nagyon béna a szerencsejátékokban?

Figyelt kérdés
Sok módszer ellenére is, ugyanott tartok, ahol tartok. Nektek hogy mehet profi szinten?
2020. ápr. 5. 17:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De ha valaki hasonló helyzetben van, mi a taktikája?
2020. ápr. 5. 21:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Az egyetlen értelmes taktika: azonnal abbahagyni és elfelejteni az egészet.

Akármit nyertél eddig vagy akármit veszítettél.

2020. ápr. 5. 22:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem hobbiként tekintesz rá. Meg akarod érteni, amit nem lehet. Ha annyi pénzt buktál volna mint én, lehet már az elmén lennél. Amúgy ha sok pénzed van ikszeltess egy közép kategóriás futball csapatot. Ha nem lesz x mindíg duplázd a tétet. Amikor nyersz, biztosan több jön vissza, mint amit rá szántál az elejétől. Kijön a matek, de sok pénz kell hozzá.
2020. ápr. 6. 16:53
 14/21 anonim ***** válasza:

13-as, nem, nem jön ki a matek. Egyrészt rengeteg idő, mire lefut egy bajnokság, és még ott sem vagy gigászi profitokban, másrészt a Martingale bizonyítottan nem működik (ehhez az egyhez kell egyetemi szintű matek a sportfogadásban).

9-es, a Tippmixet sokkal könnyebb bemutatni. Tfh, az iroda arra számít, hogy a két kimenetelre megegyező mennyiségű tét fog érkezni a játékosaitól, ezért a Bet365

ki is írja az 5/6-os szorzóit (ugye ez 1,83333...). Majd jön a Tippmix és a Zrt, akik ezt leviszik 1,8-ra, rosszabb esetben 1,75-re. Innen látszik, hogy a ZRT profitja nagyjából 10-15% lesz. A profi sportfogadónak csak annyi a dolga, hogy legtöbbször a nyerő kupacba teszi a tétet. Információ, információ, információ.

2020. ápr. 8. 12:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Ja amúgy nem vagy béna, ha ott tartasz, ahol tartasz, hisz ha 0-án vagy, akkor a margint már kijátszottad.

Ahhoz, hogy pluszban legyél, árral szemben kell úszni, és rengeteg információt gyűjteni a csapatokról.

2020. ápr. 8. 12:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Futball x közép csapatnál 3 feleletti odds. Ha mindig duplázod a tétet, nem veszíthetsz. Ehhez nem kell egyetemi matek.
2020. ápr. 8. 12:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem lesz 10 meccsen keresztül döntetlen, és kifogysz a pénzből. Vesztettél.
2020. ápr. 8. 12:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Olvasd el mit írtam. Sok zsé kell hozzá amit nem sajnálsz. Ennyi.
2020. ápr. 8. 12:45
 19/21 anonim ***** válasza:
A sok zsé is el tud fogyni. Tanulj egy kis matekot, azt javaslom.
2020. ápr. 8. 12:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem cáfoltad meg, csak kicseszett hülye vagy. Remélem, minden pénzed elbukod ezzel, nekem annál többet enged az iroda nyerni. :) Linkelném a Wikipédia cikket, de úgy sem értenéd meg a 8 általánosoddal. ;)
2020. ápr. 8. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!