Részletfizetési kérelem minta?
Figyelt kérdés
Ha tud valaki akkor kérem írjon.Pontosabban behajtócég felé lenne telefontartozás ügyben.2010. júl. 26. 16:22
1/5 anonim válasza:
Talán másolat a részlet fizetési kérelemről. Mást nem nagyon jelenthet a "minta". De amúgy pontosabban, mire vagy kíváncsi?
2/5 A kérdező kommentje:
Elmaradt telefonszámla tartozást szeretnék kiegyenlíteni részletekben.Ehez kellene egy kérvény.Indoklás,hogy munkanélküli lettem,de úgyanúgy küldték a csekket pedig nemhogy nem tudtam mert lekorlátozták de nem is használtam a kártyát!Mivel táskártya volt de a másik késöbb lett aktiválva azt is letiltották s nem elfőfizetés volt!Ugyan úgy jön a papír.
2010. júl. 26. 16:56
3/5 anonim válasza:
Azt hogy munkanélküli lettél, nem fogadják el. Olyan indokot kel kitalálj, amivel biztosítod őket, hogy a részletet betudod fizetni. Gondolod hogy egy munkanélkülinek elhinnék, hogy betud egyáltalán valamit is fizetni? Egyezz meg velük egy havi összegbe, indokként meg inkább találj ki valami mást.
4/5 A kérdező kommentje:
17:38 -as netán ha megkérem részletre akkor az azt jelenti,hogy már tudom fizetni.Indoklásba meg nem tudok mást írni meg nincs is értelme,hogy mást írjak,minthogy munkanélküli voltam.
De a kérdésem még mindig nem ez volt.
2010. júl. 27. 12:56
5/5 A kérdező kommentje:
Jah és netán azért szeretném megkérni részletre hogy x hónap alatt kifizetem a tartozásom részletekben!Nemigazán van agyilag 100 -as.
2010. júl. 27. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!