Csak nekem nehéz bevinni az életembe az új dolgokat?
elkezdtem futni, de nincs elég kitartásom, úgy terveztem, meg úgy lenne a jó ha minden második nap futnék, eleinte ment is de egyszerüen nem tudom tartani, már kimaradt 3 nap a futásból, mert nincs kedvem, mindig azt mondom hogy majd holnap.
ugyanigy vagyok az olvasással is, jó lenne mindennap olvasni, elterveztem hogy mindennap olvasok, eleinte ment is a dolog, de aztán abba hagytam. Sőt a könyvekkel is igy vagyok, elkezdek egy könyvet olvasni, de nem tudom végig olvasni, a feléig ha jutok aztán leteszem.
Meg most tervezem hogy tanulni akarok de igy.. hogy nincs kitartásom szerintem ezt is pár oldal után ott hagynám.
Miért ilyen nehéz "megtartani" az új dolgokat, szokássá tenni? Másnál is van igy? Meg miez motiváció hiány vagy miért nem úgy mennek a dolgok ahogy eltervezem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!