Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak nekem nehéz bevinni az...

Csak nekem nehéz bevinni az életembe az új dolgokat?

Figyelt kérdés

elkezdtem futni, de nincs elég kitartásom, úgy terveztem, meg úgy lenne a jó ha minden második nap futnék, eleinte ment is de egyszerüen nem tudom tartani, már kimaradt 3 nap a futásból, mert nincs kedvem, mindig azt mondom hogy majd holnap.

ugyanigy vagyok az olvasással is, jó lenne mindennap olvasni, elterveztem hogy mindennap olvasok, eleinte ment is a dolog, de aztán abba hagytam. Sőt a könyvekkel is igy vagyok, elkezdek egy könyvet olvasni, de nem tudom végig olvasni, a feléig ha jutok aztán leteszem.

Meg most tervezem hogy tanulni akarok de igy.. hogy nincs kitartásom szerintem ezt is pár oldal után ott hagynám.

Miért ilyen nehéz "megtartani" az új dolgokat, szokássá tenni? Másnál is van igy? Meg miez motiváció hiány vagy miért nem úgy mennek a dolgok ahogy eltervezem?

2020. márc. 26. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Könnyebb ha ott áll melletted valaki és segít, minden dologban!
2020. márc. 26. 17:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyugi én is ilyen vagyok :D ha olyanba fogok bele ami csak egy kicsit érdekel de nincs nagyon kedvem hozzá abbahagyom hamar. Viszont ha valami nagyon megtetszik írtad akár a könyvet pl na azt tuti biztos végig olvasom és keresek még hasonlókat is. Csak meg kell találnod mit szeretsz és kis lépésekben haladnod
2020. márc. 27. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!