Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy áljak vissza a természete...

Hogy áljak vissza a természetes alváshoz?

Figyelt kérdés

Már hetek óta 2 körül megyek aludni és 10 körül kelek! Hogy áljak már vissza legalább annyira hogy 11 kor lefeküdjek és 8 kor keljek? sehogy sem sikerül ha olyankor megyek aludni nem birok el aludni reggel korán ha kelek akkor egész nap fáradt vagyok! és és nem egészséges!

16/F

2010. júl. 26. 01:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálam is.Próbáld meg azt hogy 2kor fekszel,de már 7-7.30körül fel is kelsz.Lehet g.ci fáradt leszel,de akkor allig várod majd hogy este 8órakor ágyba bújhass és aludj 1jót.
2010. júl. 26. 02:20
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

Sztem ne parázzatok, én is igy vagyok, éjjel huculok, de keményen, nappal pedig alszok, ez a nyár, a meleg, és az, hogy éjjel,kellemesebb fent lenni, mint nappal a dög melegben, mi már mint látom nem vagyunk kisbabák akik összekeverik, az éjt a nappallal! Aludj amikor rád, jön és nem akkor amikor elő van irva. Majd ha változik az időjárás, jön a suli, úgyis visszaáll minden a régi kerékvágásba, sztem ez a helyzet, huculjunk fiatalok, no para, majd öregen is ezt tesszük, mert sok idősnek pedig már elég néhány óra alávás, valahogy ezt látom.

én is L/15 éves vagyok, és nem aggódom ez miatt te se tedd!

2010. júl. 26. 04:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez nem egészséges, ne biztass már erre senkit. Amúgy is mi az a huculás vagy mifene?

Egyébként velem is ez a baj, akkor alszom, amikor fáradt vagyok. Kelek, amikor mennek anyumék dolgozni (vagy egyáltalán nem is alszom), tehát fél 5-kor, dél körül elalszok, délután felébredek, este alszok... Stb.

Én még néhány hétig ezt művelem, de a suli miatt majd próbálok visszaállni. Majd azt csinálom, hogy egyik nap nem alszok, és valóban rohadt fáradt leszek, de este majd bezuhanok az ágyba 9 körül, és reggel 7-8-kor kelek. És megpróbálok ekörül maradni, mert suliidőben amúgy is vagy 5-kor, vagy 5:30-kor kelnem. Szóval hozzá kell szokni, mert így nagyon nehéz lenne a suliban. :\

2010. júl. 26. 07:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Tiszta én :D

Beesek az ágyba olyan 1 körül és 10 ig alszom(kivéve most,mert vendégek jönnek,baromi fáradt vagyok:D).Visszakéne szoknom a korán fekvés-korán kelés dologhoz,ugyanis fél5-kor kell kelnem hogy beérjek:DD

Majd augusztus utolsó hetében megteszem :D

2010. júl. 26. 09:36
 5/11 A kérdező kommentje:
:D:D Hát ilyen hülyéket mint én!... xD Akkor majd mindenki meg oldja! Velem sem nagy a probléma akkor! Kül. most keltem fel 10 perce xD
2010. júl. 26. 11:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Suliidőbe úgyis muszáj lesz felkelned, szal visszaállsz normálisan ne aggódj. Most elmondom az én történetem xd Figy én este hatkor keltem egyszer, mert nagyon elcsúsztam így alvásidőbe (bár már előtte is összevissza aludtam) és egyszerűen napok úgy mentek el, hogy nem láttam a napot, mert akkor keltem mikor lement és akkor feküdtem mikor felkelt xd Próbáltam visszaállni, hogy nem alszok akkor aznap, másnap korán lefekszem és kialszom magam: de túl sokáig bírtam, és megint hajnalban feküdtem le. Megint hatkor kelés, vagy még később... De nekem egyszerűen nem elég a 24 órás nap, suliidőbe is ez volt, le kellett volna feküdnöm vagy 10kor hogy normálisan fel tudjak ötkor kelni, de mi van ha egyszerűen nem tudok aludni csak éjfél után? Kitaláltam, hogy következő évbe két naponta fogok aludni :D Egyik nap nem is alszom, utána mikor hazaérek suliból lefekszem és kelek reggel normálisan. Szerintem így jó lesz. Szóval te csak ne aggódj azon a 2-3 órán, főleg nyáron! :"D Most is fent vagyok mert nem aludtam, és nem érzek álmosságot! (Úgy páróra múlva biztos kezdenék, de inkább meg se próbálok elaludni, mire sikerülne fel kéne kelnem...xd) Bocs ha untattalak de a te problémád semmi az enyémhez képest xD

17/L

2010. júl. 27. 05:04
 7/11 A kérdező kommentje:
de a tied magyarul mondva ku*vára nem egészséges! xD ma éjfélkor feküdtem és 9 kor keltem! :D
2010. júl. 27. 11:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Én tegnap du. 3-4 óta ébren vagyok. :D Már azt se tudom, milyen nap van, és nem is érdekel, egész nap egyedül vagyok itthon, és olyan egyszemélyes bulit fogok csapni, hogy... bele se gondolok inkább. :D
2010. júl. 29. 05:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Utálok bulizni! Nem is buliztam még és nem is akarok -.- ma 8kor keltem! xD éjfélkor feküdtem!
2010. júl. 29. 09:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, nekem nem megy a normális alvás. :D
2010. júl. 29. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!