Ha valaki most megnyerné az ötöst, az hogy venné fel a nyereményét?
Eddig úgy tudtam,hogy az a játékszenvedélyes embereknek fenntartott szám. Vagy akkor mêgsem?
Akkor ezek szerint elmennek személyesen az illetőért?
Nem, hanem megbeszélik, hogy mi legyen.
Hol találkoznak, mikor, mit vigyen, stb.
Ja, és nem készpénzben kapja meg az egészet, csak ha úgy kéri.
Akkor gondolom aki nagyon vidéki annak fel kell mennie vagy budapestre vagy szegedre vagy pécsre (úgy tudom ezeken a helyeken van a szerencsejatek zrt-nek központjai) és a megbeszélés ezen helyek valamelyikên történhet.
Nem hinném hogy ha valaki egy kis faluban nyerné meg, akkor ott találkoznának. És ha nincs autója el sem tud menni egyik városba se, tömegközlekedni meg a koronavírus miatt nem igen lehet
A nagy nyereményeket bankszámlára utalják. Az ötösre azt tanácsolják, több bank között legyen szétosztva.
Szakember egyéb tanácsokat is ad.
Ezek egy része a személyes biztonságról szol, más része a sokkhatás kezelhetőségében segit, ezen felül a nyeremény okos használatában segít.
Nem néztem, bevezettek-e rendkívüli intézkedéseket. A lottózók elkerülését javasolják, online fogadás jobb most. Abban a rendszerben pedig a kifizetés is mindig számlára megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!