Hogy lehet előnyt kovácsolni a koronavírusból?
Figyelt kérdés
Mondjuk elutazni tengerpartra olcsón meg ilyenek. Milyen praktikák lehetnek?2020. márc. 16. 21:28
1/9 anonim válasza:
Nyald végig a mozgólépcső karfáját amikor mész a mekibe.
2/9 A kérdező kommentje:
Csakis utánad!
2020. márc. 16. 21:45
4/9 anonim válasza:
Ha szeretsz karanténban lenni, miután hazajössz, akkor go!
6/9 anonim válasza:
Mivel otthon vagyok úgy is, én személy szerint végre nyomathatom a zen meditációt..Így akár napi 4-6 órára is van időm :)
De szerintem bármit tök jó csinálni amivel napokat elvan otthon nyugiba egyedül az ember.
7/9 anonim válasza:
Az ingatlan árak pl. elindulnak szépen lefelé, ahogy egyre többen bukják be a hiteljüket és/vagy válnak munkanélkülivé, mivel a kínálat nő és a kereslet csökken. Ilyenkor érdemes venni.
8/9 anonim válasza:
Már elkéstél. December-januárban felvásárolták a maszkokat, most árulják őket 10-20000-ért.
konzervekről, egészségügyi szeszről is lekéstél.
Az ilyen kérdéseket feltevő ember a bűnöző típus, tudod, mikor a filmekben jön a világvége és a boltokból lopják a tévéket.
Egyéb nem jutott eszedbe? Esetleg hogy hogy segíthetsz másokon?
De hogy annyira buta módon viselkedni, hogy még szánalmasan kiírod a gyakorira is..rajzfilm-komikus karakter-kategória-bűnöző.
9/9 TappancsMancs válasza:
Wuhanban most olcsóak a szállások, lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!