Milyen pontgyűjtő kártyákkal rendelkezel?
Yves Rocher, Rossmann, Douglas, Budmil, Orsay, Camaieu, Clubsmart, Dm, The Body Shop,Ikea, Heavy Tools, Posta, Pont master, Tesco, Marionnaud, Demmers, Supershop, Libri
Lehet van amit kihagytam
Nem, de pénztárcát nagyon ritkán használok/van nálam így abba nem nagyon pakolok ilyeneket, de amúgy is abban csak 6 hely van. Egyedül az Ikea Family meg a Demmers kártya van benne mert évente kb 2-3x megyünk Pestre és ezeket az alkalmakat leszámítva nem tudom őket használni.
A többi kártya közül szintén nem egy van amit szinte nem is használok csak egyszer rendelés/vásárlás alkalmával igényeltem, hogy legyen hátha hasznos lesz még egyszer pl.: Marionnaud, Camaieu, Clubsmart (ezt még elfogadják egyáltalán?) A többinek van egy külön tok, abba se fér bele mindegyik, de hát amúgy se kellenek egyszerre. Egyébként pont most akarom átrendezni aszerint, hogy melyikeket használom a leggyakrabban, elsősorban azok kapnak benne helyet, pl dm, Rossmann
Illetve a Libri kártyám fizikailag nem létezik, a Tesco kártyát mostanában vagy az alkalmazásából használom vagy párom társkártyáját szoktuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!