Nyugodtan, engem nem zavar. Éltem Nyugat-Európában, egy bajor városban, és 1000x tisztábbak az utcák, mint Budapest utcái. Igaz, a parkok állandóan tele voltak szemetelve főleg bevándorlók által.
Kérdező: szóval ott álltál a parkban napokig, órákig és láttad, hogy főleg bevándorlók szemeteltek? Vagy ez honnan jött, hogy ennyire tudod?
Látod, mégiscsak a politika kategóriába való a kérdésed, nem véletlenül került oda...
Igen, elég sokat üldögéltem a város különböző parkjaiban. Volt, hogy egész nap. Németek egyáltalán nem is jártak oda, max átsétáltak rajta. 90%-ban bevándorlók töltötték ott az idejüket, főleg feketék. De voltak fehér bevándorlók is, pl olaszok, lengyelek. Őket mondjuk nem láttam szemetelni, de a fekete bevándorlók azok mindent a földre dobtak. Állandóan szemétdomb volt. Mondjuk nem csak a parkokban, hanem ott is, ahol én laktam, mert mellettem volt egy migráns tábor, és a benzinkút mellé jártak inni, enni. Mindig hatalmas mocskot hagytak maguk után. Ráadásul egész éjjel ordítoztak, hangosan bömböltették a zenét az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!