Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik az a társkereső ahol...

Melyik az a társkereső ahol nagyjából van normálisak is?

Figyelt kérdés
Badoon voltam de csak tele van hülyékkel. Szinte minden 3.perverz. Meg alig írnak.
2020. márc. 7. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Bármelyiket nézed is, olyat nem találsz, ahol mindenki normális.

Csak a bemutatkozásból hogyan tudod megítélni, hogy normális-e az illető, vagy pedig kamu?

2020. márc. 7. 13:04
 2/4 alletta ***** válasza:
szerintem a többi oldal sem különb.
2020. márc. 7. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudod, aki normális, az gyorsan talál társat, és már ott sincs.
2020. márc. 7. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Perverz... Ez a legtöbb prűd nő felfogásában olyan valakit takar aki szexelni akar...

Ha te is a fenti körbe tartozol akkor a te udvarói köröd is jelentősen leszűkül...

Hülyék? Azok mindenhol vannak. Az ivararány általában 1:20 -hoz a férfiak javára és kárára. Ha ezek közül csak 20% a kretén akkor 1 nőre 4 kretén jut.

Meg alig írnak... Szerintem ott te is írhatsz. El kell olvasni az adatlapot és a bemutatkozást és amelyik visszajelöl arra rá lehet írni. Bár ha igényeid vannak akkor azt ki is írhatod az adatlapodra. Bár arra tippelnék hogy te sem töltötted ki az adatlapod mint a nők java.

Vannak normálisak a badoo-n is meg máshol is és nemcsak a kretének munkájával kell megküzdeniük de a nők hozzáállásával is. Kb az 5%-uk nyílt kommunikatív és előítéletmentes. A maradék az úgy tekint a pasikra mint roh@dékokra. Innen szokott indulni az ismerkedés... :D

2020. márc. 9. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!