A királygyilkos krónikáját érdemes így elkezdeni?
Karácsonyra kaptam. De látom, hogy egy befejezelten trilógia és így félek elkezdeni, hogy sokat kell várni a záródarabra.
Közeljövőben várható a 3.könyv megjelenése?
Szerintem kezdd el olvasni, nagyon jó könyv. Én két éve olvastam őket, nemrég újraolvastam. A 3. kötetet meg ígéri az író már egy ideje, de nem nagyon hallottam konkrétat felőle. Ez egy monumentális regény, nem csak a hosszúságára gondolok, hanem a sztori szempontjából is.
Leszögezném, hogy mindkét kötet zseniális, tényleg érdekfeszítő és jól kidolgozott. Viszont a beharangozott események nagy része csak a második köteten kezd el megtörténni. Az első kötetben megszületik a "hős", a másodikban elindul az útára... szóval nem tudom, bele lehet-e egyáltalán sűríteni egyetlen 3. könyvbe a befejezést. Biztos nincs könnyű dolga, de ha tényleg dolgozik rajta, elég nagy az esély rá, hogy be is fejezi.
De azért, mert nincs befejezve, ne hagyd ki, megéri elolvasni.
Köszönöm a választ!
Elkezdem mindenképpen:)
Szerinted meg fog azért jelenni valamikor a könyv?
Pontosítva a kérdést: szerinted mikor jelenik meg?
Csak mert hallottam, hogy akartak ebből sorotatot csinálni. De kérdéses, hogy így érdemes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!