Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » IQOS 2.4 plus mennyibe kerül...

IQOS 2.4 plus mennyibe kerül és mit tud? Többi lent.

Figyelt kérdés

Elsősorban az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy melyik ilyen IQos készülék éri meg és mik a különbségek.

Másodsorban pedig az árazása, mennyibe kerül a készülék és mennyibe a hozzá tartozó "patron" ?

Harmadsorban pedig jöhetnek vélemények és tapasztalatok. (kérlek, ha a büdös dohányosok szöveg jut csak eszedbe.. inkább tartsd magadban)

2020. márc. 6. 19:25
 1/1 anonim válasza:
A 3.0-át gyorsabban lehet tölteni, valamivel nagyobb az akku kapacitása, valamint el tudsz vele szívni 2 cigit egymásután. A 2.4-el várni kell 4-5 percet mire tudsz újra cigizni. 1300 Ft 1 doboz heets amiben 20 szál van. Nagyjából ennyi. Nekem 2.4 van én teljesen elégedett vagyok vele, sima cigit már nem szívok. Szó szerint undorító, hogy eddig azt szívtam. Amúgy nekem 2 napig tart 1 doboz heets.
2020. márc. 17. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!