Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hátrány, hogy butafonom van? 18/l

Hátrány, hogy butafonom van? 18/l

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb egy hónapja cseréltem le az okostelómat kinyitható telefonra, amivel csak telefonálni és sms-t küldeni tudok. Elegem lett a folytonos frissítésekből, pittyegésből, ha küld az egyik osztálytársam valamit, rögtön nézzem meg, ha meg nem, akkor megy a durci, ami idegesítő... és más egyéb, ezért váltottam.

Először furcsán néztek rám, hogy mégis minek váltottam, hiszen ezen nem tudok internetezni, aztán a bankban jelentett némi gondot, amikor számlát akartam csinálni, bár ez lejárt személyi miatt hiúsult meg. A bankban nem tudom, mihez kellett, ha valaki kérdezné, de talán nem létfontosságú.

Sokkal kellemesebb így élet, pittyegés nélkül, plusz vagyok eleget neten itthon, amikor gépezek, aki meg nagyon fontosat szeretne közölni, felhív vagy sms, a többi megvár.

Ez az én véleményem. Szerintetek hátrányt jelent, hogy váltottam, hogy manapság szinte már kötelezően kell még a 3 évesnek is érintős?

2020. márc. 3. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Miert es miben lenne hartany???

2. Mit erdekel hogy ki mit gondol?

3. Ha neked jo igy akkor jo

2020. márc. 3. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy hátrány, jól tetted, hogy váltottál.
2020. márc. 3. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kettő van. Egy buta, meg egy okos. Utóbbi ki van kapcsolva, a számát se tudja senki, csak akkor kapcsolom be, ha utána akarok nézni valaminek. Amúgy a butát használom. Nekem így jó.
2020. márc. 3. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is pontosan így csinálom. Sokkal gyakorlatiasabb.
2020. márc. 3. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet okos, csak nem kell rá letölteni minden szart.
2020. márc. 3. 21:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Amikor se játék, se messenger, se semmi nem volt letöltve, akkor is csinálta a frissítést éjjel nappal, akkor is mindenfélét küldtek.
2020. márc. 3. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, viszont fogadok hogy par honap mulva vissza fogsz terni okosra. Valamilyen indokkal megmagyarazod majd magadnak. Nyaron majd ideirok, kivancsi leszek.
2020. márc. 4. 07:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Várom, hogy írj, addig marad a kérdés. Kíváncsi vagyok, igazad lesz-e. :D Mert bár nem szeretném most, nem tervezek előre, mert akár tényleg válthatok. Például, ha most tönkremenne, muszáj lenne az egyik régi okosat használnom, míg másik butafont nem veszek, mert nincs más.
2020. márc. 4. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Bizonyos értelemben hátrány, de nem nagy. Egy "butafon" és egy számítógép segítségével megoldasz mindent, az olostelefon is igazából egy számítógép csak kisebb, könnyebben hordozható.

Én például pont a fenti okok miatt kapcsolom ki az összes létező értesítést és a wifit, amikor nem kell. Az alsókategóriás telefonomra frissítések pedig szinte soha nem jönnek.

2020. márc. 5. 20:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hátrányok:

Nem tudsz azonnal megnézni valamit a neten.

Nem tudsz csevegőalkalmazást használni az üzenetküldéshez.

Nem tudsz dokumentumokat olvasni rajta.

Nincs térkép a telefonodban ha nem tudnád az utat.

Nem tudsz zenét hallgatni sem vifis eszközöket csatlakoztatni.

Előnyök:

Hosszabb akku idő.

Kisebb méret.

Jobb visszacsatolás a billentyűzettől.

Én az információ igényem miatt okostelefont vettem. Egy CAT S61-et. A fészbúknak a közelébe se engedem de viber van.

Tudom csatlakoztatni a 4K-s akciókamerámat és wifi-n keresztül vezérlem miközben látom azt is amit vesz. A céges kocsi rádiójára is rácsatlakozok és az autó a saját zenéimet játssza a kocsi hangcuccán. Kihangosítva is tudok telefonálni így.

2020. márc. 8. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!