Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért különb az, ha egy...

Miért különb az, ha egy rendőr hal meg munka közben?

Figyelt kérdés
Miért kell ilyen felhajtást csinálni ebből? Hiszen ez nekik "munkahelyi ártalom". Tudták, hogy az benne van a pakliban, hogy egy rosszfiú megölheti őket nem?
2010. júl. 24. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy baj, hogy erre magadtól még nem jöttél rá.
2010. júl. 24. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagy baj van a fejedben,fiacskám! A világon mindenütt súlyosabban büntetiki,aki rendőrre lő vagy megöli,és joggal. Vagy szerinted jobb lenne,ha a rablók,gyilkosok szabadon garázdálkodhatnának?
2010. júl. 24. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Így van, egyet értek az előttem szólókkal.Tisztességgel meg gyászolnak mindenkit, mert ugye az embernek ezért (is) van családja!

Márha az a család normális gondolkodású!

2010. júl. 24. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
USA-ban minden nap gyásznap lenne, jó tudom ez kisebb ország, itt meg kell emlékezni, nem is ellenzem
2010. júl. 24. 19:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Másodiknak:

Nem ezt kérdeztem "fiacskám".

2010. júl. 24. 21:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Másodiknak:Nem ezt kérdeztem "fiacskám".

Ha mondjuk egy ács lelesik a tetőről,azt sem gyászolja egy egész ország nemigaz?

2010. júl. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!