Milyen a jelenlegi világképetek? Mi a véleményetek a földről az életről, a nem életről, és merre tartunk? M ire számítok a jövőben?
Az itteni élővilágban a mi agyunk a legfejlettebb az ész tekintetében. A jövőben ez tovább fog fejlődni.
Bár igaz, hogy ezt annak idején az előember, még előbb a majom is elmondhatta magáról.
Az amit régebben a jövőről vizionáltak, úgy érzem egyre elérhetetlenebb. A technológiai fejlettség országonként egy-egy csomópontban összpontosul és egyenlőtlenül oszlik meg.
Szerintem nem sok minden fog változni az elkövetkezendő években, csak a szokásos: jobb telefonok, tévék, új személyes kütyük.
20-30 éven belül talán megvalósul a Marsra szállás. Egyre közelebb kerülünk az autonóm járművek fokozatos (de nem rohamos) elterjedéséhez.
Sőt, szerintem a legtöbb ember értelmileg és érzelmileg nem sokat változott, csak a fejlettebb materiális eszközöket használják ki.
Egy nagyobb, világméretű társadalmi és politikai paradigmaváltáshoz tényleg egy nagy háború, vagy katasztrófa vezetne el. Amit a legtöbb ország nem akar és próbál megelőzni. Ez viszont jó.
Nekem nagyjából ez a véleményem, pontosan mire keresed a választ kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!