Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak engem zavar iszonyatosan...

Csak engem zavar iszonyatosan ha valaki minden félmondat végén smileyt ír?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem azzal van a baj hogy ír smileyt pl.:köszönésnél, vagy valami vidám mondatnál. Nemrég láttam egy olyan kérdést itt ahol elektronikus ezközökről volt szó, és roh@dtul nem volt semmi vicces, és semmi olyan amin vigyorogni lehetne. Nekem ebből írtó nagy nyálasság jön le. Nektek? Találkoztatok már ilyennel??

2020. febr. 28. 23:38
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

A smiley-k használata jó lehetőség az érzelmek kifejezésére, de ha túlzásba viszik, vagy rosszul használják, akkor nagyon idegesítő lehet. Nekem van egy ismerősöm, aki minden félmondat végén "..."-t ír :D

Tud zavaró lenni

2020. márc. 1. 09:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

pont ezt kérdező, amit írtál

nem te vagy a világ közepe

2020. márc. 1. 12:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Értem, szerintem is jó lehet bizonyos helyzetekben de nem úgy hogy nincs min röhögni és egy egyszerű kérdésbe tele írja. Pl.: Hogyan kell újra telepíteni a gépet :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Már :) nagyon elvult a rendszer :)) újra :))) :DDDDD telepíteni.
2020. márc. 1. 16:10
 14/14 anonim válasza:
Én meg FINGOTTAM!!!
2021. dec. 18. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!