Szerintetek miér5 viselkedik így?
Hát ha azt mondja, hogy unja a házasságotokat, akkor tökmindegy like-olgat vagy sem, ott már komoly baj van.
Ha tényleg így gondolja és van gyerek akkor irány egy párterápia (a gyerek miatt, legalább ő ne sérüljön a válás során).
Az más kérdés, hogy honnan tudod, hogy like-olgat... ezek szerint nem tudtod nélkül, de ebben a kapcsolatban már rég más hibák vannak ha ennyire ingerülten reagáltok egymással mindenre.
Szerinted az normális dolog az hogy figyeled, hogy kinek a képét kedveli? Ráadásul még számon akarod kérni, hát őszintén megmondva komoly probléma van veled ha meg vissza szól akkor te vagy megsértődve?
Nagyon sajnálom a férjed hogy ilyen beteges féltékenységi rohahos felegége van.
"nem csak simán lájkolja hanem szívvel ezért kerestem rá ès ezért néztem utánna nem azért mert betegeséén fèltèkeny vagyok
"
De pont az vagy, hogy ilyen miatt neki állsz nyomozni.
Azért téged sem kell félteni, mikor heteken keresztül amiatt faggatóztál itt, hogy egy srác meghívott kávéra, de te megmondtad, hogy kapcsolatban vagy, aztán utána a srác nem keresett. Erről pl. tudott a férjed? Mert így nem csoda, ha belefárad a kapcsolatba.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
> A férjrnrt meg fogtam hogy egy másik nőnek a kèpet lájkolgatta a tudtom nèlkül ès a bejegyzèseit.
Mert ez a szokás mostanában. Az ember közösségi felületen megoszt dolgokat, amire az ismerősei reagálnak (kommentálják, lájkolják, stb…). Én stabil párkapcsolatban élek, és bár nem használom annyira aktívan a Facebookot, Instagramot, mint az átlag, de ha úgy érzem, hogy valami kicsit kitűnik a többi „zaj” közül, azt néha szoktam kommentálni, lájkolni is. Függetlenül attól, hogy történetesen a bejegyzés, komment milyen nemű ismerősömtől származik. Hiszen ők az ismerőseim, vannak közöttük nők is, férfiak is, nyilván mindkét nem ír olyat, ami érdekes lehet.
> Amikor számon èrtem hogy ez mi
Bocs, de ha valaki ezt számon kérné rajtam, akkor nem sokáig maradnék a közelében.
> ès azt mondta azzal mèg nem szexeltek a nővel hogy lájkolta
Hát igen… Az egyikből nem következik a másik.
> elkezdett engem hibáztatni mindenèrt ès azt mondta unja a házasságunk
Gondolom nem az első féltékenységi jeleneted volt.
> Nagyon rosszul estek a szavai mert úgy érzem nem szolgáltam erre rá.
Én meg úgy érzem, hogy de. Én nem nézem meg, hogy a kedvesem kinek a képét, bejegyzését lájkolta, kivel milyen rendszerességgel vált üzenetet. Vannak ismerősei, nyilván vannak férfi és női ismerősei. Attól, hogy együtt vagyunk, attól ezek még az ismerősei, az életének a fontos részét képezik, a baj az lenne, ha nem tartana fent velük kapcsolatot. Igen, mindkét nem számos tagjával. Ha a kapcsolatunkban problémák lennének, hát a másokkal való – a baráti kapcsolatnál többről szóló – kommunikáció az nem oka, hanem tünete a kapcsolati problémának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!