Felvettek munkára de nincs elvégzendő feladat, milyen helyzet ez?
Szóval pár napja "új" munkahelyre kerültem ideiglenesen, határozott szerződéssel egy másik ember helyére. Ez eddig okés, viszont nem kaptam semmilyen konkrét eligazítást, munkát, munkafeladatot csak egy két szót, hogy mit kell csinálni. Tudni kell, hogy szerteágazó az egész, és komplex a kapcsolatrendszer is, viszont amit nekem mondtak, hogy el kell végeznem, konkrétan nincs olyan feladat (még) ezért nézek ki a fejemből sokszor. Próbálok másoknak segíteni, de nem látok bele az ő dolgukba sem (hiszen nem rám tartozik). Kicsi irodáról van szó, pár emberes. Beraktak gép elé és isten áldjon, se formai nyomtatványokat nem mutattak, sem egy tevékenységbemutatást, hogy éppen mit csinálnak most és nekem hol lenne benne a helyem...
Kérdeztem a többieket, hogy ez így szokott-e lenni és mondják, hogy ne aggódjak így szokott menni, viszont ha nem dolgozol meg le leszel b*szva... "találjak magamnak munkát én" a többiek is ezt csinálják elmondásuk szerint....így hogy bele se látok a rendszerbe. Amit elmondtak azt a pár konkrét feladatot tökéletesen eltudnám végezni, HA lenne, de nincs és tiszta haszontalan szarnak érzem magam így :D
Szerintetek? Mit kezdjek most őszintén ezzel a helyzettel? Kib*szottul idegesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!