Ha a boltban a szalagra kifolyik a domestos vagy bármi, kiszedi a színét vagy meglátszik rajta szerintetek?
Hát tudjátok az a fekete gumi.
A pontos összetételét nem tudom 😂
Én sem tudom, de valószínűleg úgy tervezik, tehát olyan gumija van ami bírja a nátrium-hipokloritot.
Kis pontosítás: "van olyan domesztosz, amibe raknak hipót is".
Lényegében ugyanaz a kettő áru. Mindkettő hatóanyaga a nátrium-hipoklorit. A domestosban még valami illatos anyag, vagy szappanos valami is van. A clorox is léynegében ugyanez, csak az az USA-ban terjedt le. Nálunk meg domestos. A régi termék meg a hypo. És lehetne még a piacra dobni egyéb nátrium-hipoklorit tartalmú terméket, más néven is.
Köszi az eddigi válaszokat.
Arra gondoltam hogy a fekete színét kifehéríti e vagy meglátszik e a színén valamennyire
Én más irányból közelítem meg a kérdést.
Miért folyna ki? Max. a zacskós tej, de az ma már ritkaságszámba megy.
Aki dolgozott már árufeltöltőként, tudja, hogy ezek a műanyag flakonok el tudnak törni. Főleg a kupaknál. Amikor berakja valaki a kosárba / kocsiba, áll a flakon. Amikor a szalagra kerül már fekszik, vagy feküdni fog, mert a szalag ránt rajta egyet. És ekkor a nem jól záró kupakból ki tud szivárogni.
Zacskós tej....
Aki már vásárolt boltban, az megnézi hogy folyik-e a flakon a kupaknál.
Árufeltöltö.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!