Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a boltban a szalagra...

Ha a boltban a szalagra kifolyik a domestos vagy bármi, kiszedi a színét vagy meglátszik rajta szerintetek?

Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 13:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%
Többet bír az a szalag. A domesztosz-t bírja. Mondjuk van olyan domesztosz, amibe raknak hipót is. Azt nem tudom mennyire bántja a gumit. Ami nem tesz jót neki az a zsíros, olajos anyagok, mert azok bontják a kaucsuk származékokat. A hígítok is roncsolják, különösen az aceton.
2020. febr. 22. 13:22
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Miből van az a szalag?
2020. febr. 22. 13:27
 3/14 A kérdező kommentje:

Hát tudjátok az a fekete gumi.

A pontos összetételét nem tudom 😂

2020. febr. 22. 13:28
 4/14 TappancsMancs ***** válasza:
31%

Én sem tudom, de valószínűleg úgy tervezik, tehát olyan gumija van ami bírja a nátrium-hipokloritot.

Kis pontosítás: "van olyan domesztosz, amibe raknak hipót is".

Lényegében ugyanaz a kettő áru. Mindkettő hatóanyaga a nátrium-hipoklorit. A domestosban még valami illatos anyag, vagy szappanos valami is van. A clorox is léynegében ugyanez, csak az az USA-ban terjedt le. Nálunk meg domestos. A régi termék meg a hypo. És lehetne még a piacra dobni egyéb nátrium-hipoklorit tartalmú terméket, más néven is.

2020. febr. 22. 15:58
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Arra gondoltam hogy a fekete színét kifehéríti e vagy meglátszik e a színén valamennyire

2020. febr. 22. 16:11
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

Én más irányból közelítem meg a kérdést.

Miért folyna ki? Max. a zacskós tej, de az ma már ritkaságszámba megy.

2020. febr. 22. 17:54
 7/14 TappancsMancs ***** válasza:
0%
Elvileg nem tudja kifehéríteni, mert a szerves és még oxidálható anyagokat fehéríti. Egy papírban is fajtától függően még lehet ilyen összetevő, de ritka. Textilben meg eleve van. Ezek a mai gumik már nagyon távol vannak a természetes/ebb anyagoktól, hogy nagyon, szóval szerintem nem tudja fehéríteni. Meg a tervezők ma már lényegesen több mindenre figyelnek, mint azt az átlagember hinné. Szerintem még saválló is.
2020. febr. 22. 17:59
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Aki dolgozott már árufeltöltőként, tudja, hogy ezek a műanyag flakonok el tudnak törni. Főleg a kupaknál. Amikor berakja valaki a kosárba / kocsiba, áll a flakon. Amikor a szalagra kerül már fekszik, vagy feküdni fog, mert a szalag ránt rajta egyet. És ekkor a nem jól záró kupakból ki tud szivárogni.

Zacskós tej....

2020. febr. 22. 18:00
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Aki már vásárolt boltban, az megnézi hogy folyik-e a flakon a kupaknál.

Árufeltöltö.....

2020. febr. 22. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Magadból indulsz ki. Ez a problémád. Nem látod a világot a szemedtől. Nem csak a te eseted létezik. Sőt! Az is létezik, hogy valaki szándékosan önt rá domesztoszt.
2020. febr. 22. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!