Nem értem az egyetemistákat - miért jó ez nekik?
Értem én, hogy fiatalok, élni kell az életet de ez azért már kicsit sok.
A sztori: Az egyetemhez és a koleszhoz közel lakunk, költözésre egyelőre nincs lehetőség, csak április-május körül. Minden áldott éjjel bömböl a zene az utcában, megállnak a ház előtt, üvöltenek. Ezek mind késő este! A legerősebb volt amikor múltkor táncikáltak az utcán, férfikalapácsokról énelkeltek, és sikítoztak. Könyörgöm, mire jó ez? Lehet értelmesen is szórakozni, és nem kell felverni a fél utcát. A szomszédban lakik 7 koleszos, akik se dolgozni, se tanulni nem járnak be. Egész nap zörögnek, nevetgélnek, zenélnek - minden nap, minden este. Nyár óta van ez, akkor jöttek ide - szóltunk rengetegszer szépen, durván, a szomszédnak is (Aki kiadja nekik a lakást, mert ahogy elköltözött az előző, úgy csapott le rá rögtön) rendőrség is volt náluk.A szomszéd és a kis csipet csapata fenyegetnek minket, hogy feljelentenek, mert merünk nekik szólni.
Szinte minden nap a szüleim szobájában alszom egy matracon, pedig épp nyáron lett meg a saját szobám!
Nem tudom. Én sosem viselkedtem így sok ital után.
A deszka lazább volt nálam, olyan merev vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!