Anika2225 kérdése:
Szekrintetek ezek alapján miért nem keres?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú qkivrl elkztünk neten beszélgetni ő meg akart hívni egy kávéra de mivel én rossz kapcsolatvan élek így ezt el mondtam neki hogy én így hogy mással vagyok félek bele menni abba a kávézásba.Ès utánna ő azt mondta hogy akkor ne erőltessük hagyjuk az egŕsszet hogy senkinek se essen baja és azóta nem keres.2020. febr. 17. 17:44
1/3 anonim válasza:
"Ès utánna ő azt mondta hogy akkor ne erőltessük hagyjuk az egŕsszet hogy senkinek se essen baja"
Pont ezért.
2/3 anonim válasza:
Ha ugyanezt a kérdést fel teszed szinte minden héten, a srác akkor sem fog keresni, hiszen te magad mondtad neki, hogy kapcsolatban vagy. Az mindegy, hogy az jó, vagy rossz.
Plusz házasságban élsz, férjjel, és gyerekkel - ezt már többször írtad -, mert a férjedre, és annak családjára is gyakran panaszkodsz. Ha a fiú tudja, hogy nem egyszerű kapcsolatban vagy, hanem férjezett, és családos, nyilván nem akar bonyodalmakat, és ezt tisztelni kell benne. Nem akar házasságtörő lenni, akkor sem, ha az a házasság nem boldog/rossz.
3/3 anonim válasza:
Szerinted? XD Megmondtad neki, hogy mással vagy. Pont. Nem értem mit komplikálsz. Mit vártál? Hogy majd erőlteti tovább? Örülj neki, hogy nem zaklat. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!