Szerintetek bunkó voltam?
Figyelt kérdés
Többször is észrevettem már, hogy ha elmegyek veszek valami gyors kaját azt nem előttem csinálják meg! Engem ez zavar, elkezdte a srác csinálni a gyrost aztán fogta magát és bevitte egy helységbe, ahol a kolléga női voltak. Megjegyzem, hogy minden alapanyag ott volt kint, nem kellett bemenni semmiért! Én általában mindig adok borravalót, vagy felfelé kerekítem és nem ezt várom el, hogy nem előttem csinálja meg a kaját!
Aztán rászóltam, hogy legközelebb itt előttem csináld meg a kaját, ne járogassál vele befelé!
2020. febr. 14. 21:47
1/10 anonim válasza:
Az. Annyit kellett volna kérdezned hogy miért vitte be? Lehet csak valami szósz van bent...
2/10 A kérdező kommentje:
Nem nem volt bent semmi, hiszen ott volt minden kint! Tudom mi való bele, csak bement, egyébként is nem tudom minek szakította félbe! Azért, hogy bevihesse a kezében tartva aztán válthasson két olcsó poént a kolléganőivel aztán 20mp múlva kijött és folytatta. Nekem az ilyenek nagyon nem tetszenek, és fel is húznak idegileg eléggé! Nem akartam nagy litániát csapni, de ha még egy ilyet meglátok valakitől esküszöm nagyon kiosztom!
2020. febr. 14. 21:52
3/10 A kérdező kommentje:
Nem ettem meg egyébként, a kutya ette meg! Ráadásul előtte tinik voltak ott, akik a tálcát rossz helyre tették.
2020. febr. 14. 21:54
4/10 anonim válasza:
Huu. Es a szék laba jo irányba volt fordítva?
5/10 A kérdező kommentje:
Arra fel írom, hogy nyilván felidegesítették őket! Pont abban a kontextusban meg bement a kajámmal egy számomra nem látható helységbe! Nem is tetszett nekem, mert semmi jelentősége nem volt annak, hogy bevigye a kajám!
2020. febr. 14. 22:12
6/10 anonim válasza:
A kérdésednek se volt semmi jelentősége. Nyilván nem kopott bele. Amugy is a legtöbb helyen kamera van kívül belül. De legalább a kutya jól járt. 😂
7/10 A kérdező kommentje:
A kérdésnek az volt a jelentősége, hogy szerintetek ilyen esetben bunkó dolog-e megkérdőjelezni az ott dolgozó hitelességét. Nehezen mehet neked a szövegértés! Viszonylag erélyesen rászóltam, hogy legközelebb ne előttem csináld meg! Nyilván mindez fel sem merült volna, ha nem adott volna rá lehetőséget a semmiért nem kellene bejárogatni egy számomra be nem látható helyre az én kajámmal, amit már kifizettem és álltában mindig felfelé kerekítve! Szóval szerintem nem volt bunkó, bár megkérdőjeleztem a hitelességét. Végül is már mindegy is!
2020. febr. 14. 22:31
8/10 A kérdező kommentje:
"előttem"
2020. febr. 14. 22:32
9/10 anonim válasza:
Inkább annak örülj,hogy kaptál kaját...
10/10 anonim válasza:
Nem voltál bunkó. Teljesen asszertív voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!