Tippmix kötésekkel kapcsolatban valaki segítene?
Nagyon nagyon régóta követem a focit, és most úgy döntöttem, hogy kipróbálom a tippmixet. Pár dolgot vágok vele kapcsolatban, sok nagy nyertes szelót láttam már, viszont a kötésekkel egyáltalán nem vagyok tisztában.
Gondolom elég nagy baromság, de egyből 20 meccset raktam meg. Nyilván nem fog jönni, de úgy voltam vele, hogy elsőnek mehet egy ilyen. Neten állítottam össze az egészet, 200Ft-os tétet tettem és 1x-es kötést. Így kb 6000 Ftot írt max nyereménynek. A fogadóirodában a hölgy ajánlotta, hogy rakjuk 20/19esre, én belementen. Így a max nyeremény 400e.re ugrott.
Szóval hogy van ez pontosan? Mivel nagyobb a kockázat az egyiknél mint a másiknál? Milyen esetben jöhet vagy mehet el a mix?
Pár perc és írom a oddsok szotzatát!
Viszont miért ne lehetne 6k? Az túl kevés?
Meg ha az összes tiplem jó lenne, akkor fixen a max nyereményt kapnám vagy az más?
Először is nagyon köszönöm hogy segítesz!
Szóval neten raktam össze, ott az egyszeres kötést pipáltam be. Így írt annyit. Most ugyan így neten összeállítottam egy újat, itt is először bepipálitam az egyszerest. A oddsok szorzata kb 200.
Összefoglaló részhez azt írja így (egyszeres kötésnél):
Odds összesen: 2.02
Tét összesen: 1600ft 8*200ft
Maximum nyeremény 3230ft
Szóval gondolom nem érdemes ezzel játszani. Ha a nyolcszoros kötést választom, a következő van:
Odds összesen: 197,13
Tét összesen 200ft 1*200ft
Max nyeremény 39425
Véletlen küldtem el a kommentet, itt folytatom tovább!
Ha 7/8-assal teszem meg, az összes odds ~106, az össz tét ugyan annyi mint egyszeresnél és a max nyeremény ~196k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!