Milyen volt a napod? Panaszkodjunk egy kicsit, ezáltal is megkönnyebbülsz, vagy keressünk közösen megoldást a problémádra.
A boldogságodnak pedig örüljünk együtt! :)
Bármilyen kis panaszt-örömöt leírhatsz. Sok kommentet várok- leginkább az kapcsán, hogy ma jó napod volt. :)
"keressünk közösen megoldást a problémádra" - Reggel 7-kor kocsival a garázsból egyenesen az erdőbe mentem (fakitermelés), és 17 órakor jöttem haza, hulla fáradtan... nincs barátnőm, és azon gondolkodom, hogy kéne ismerkednem :)
29/F
Kontra - Ma egész nap gyakorlaton voltam. Autószerelőként tanulok, és általában szeretek is ott dolgozni, de ma valahogy csak szenvedtem. Percenként néztem rá az órára, alig vártam, hogy vége legyen. Aztán valahogy kibekkeltem, de ezután jött csak az igazi meglepi: kirúgtak a diákmunkámból (viszont az okát nem mondták el), a diákszövetkezetes csaj elmondása szerint. Most itthon vagyok és még a nagymuter is felhúzta az agyam, pedig vagy 7x mondtam neki, hogy csendre vágyom zabálás és hátfájás közepette.
Pro - Bevallom őszintén egy kicsit már utáltam a diákmunkámat, szóval örülök neki egy kicsit, hogy likvidáltak onnan. Leginkább azért mert kevés lány van jelen ott. A továbbiakban szívesen veszem, ha felkínálnak más olyan diákmunkát, ahol több lány van jelen. Kifejezetten jól érzem magam már attól is, ha a vasárnapi autóstalálkozómra gondolok, ma különösen sokszor járt ezen az eszem.
Sikerült mindent elintéznem, amit mára terveztem! :)
Pl. az egy hónapja húzódó ügyemet nagyjából elsimítottam.
+ extra
Az egyik boltban kaptam meglepetésként 20 % kedvezményt.
Uncsi nap, kicsit egyedül is érzem magam.
Tolok valami sorozatot, azt még befogadja az agyam.
L21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!