Vaelntin napkor nem akar Velem lenni a baratnőm Miert?
Mar 2 hete furán viselkedik és nemjön át
Hozzám, most benyögte hogy ő Valentin napkor nemlessz velem, mert a baratnői pont akkor érnek rá bulizni, mondtam hogy akkor megyek én is nem gond csak töltsük eggyütt a napot ő erre aztmondta biztos hogy nem most én vagyok a hibás? Szakitottunk, és mar több hibát elkövetett de megbocsajtottam neki.
De ez mire jó neki? :/
Aztmondta nemtörtént semmi köztük csak csók.. Miert kell engem felkeresni és ezeket a dolgokat csinalni?
kérdezd meg tőle.
Amúgy csak lehet nem hozzák lázba ezek a "kötelező ünnepek". És pl lehet, hogy nagyon erőltetettnek érzi. Vagy csak nem bírja az "ömlengést" Az ilyen esetleges "csöpögős-nyáladzós" napokat, sztorikat. De már nem mai a kérdés, Valentin meg februárban volt, tudom; úgyhogy azóta valszeg fény derült rá. A kommenteket még nem néztem, remélem, minden hipi-szuper! :)
Pont az a nagyon nyáladzós tipus volt..
Mindeggy már visszament a régi baratjahoz.
De semmi lelkiismerete nincs?
Nekem ezt nehez felfogni.
Nyugodj már le...ha ennyire nehéz felfogású vagy jó hogy elhagyott. Mit kell ezen ennyi idő után is lovagolni?
Hihetetlen vagy lépj már túl és felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!