Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagy üres terep? (Kérdésed...

Nagy üres terep? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Tud valaki egy nagy üres terepet? Olyasmire gondolok mint egy elhagyatott reptér tudom ilyen nincs Budapesten de olyasmi nagy terepre gondolok általában a tesco parkolót szoktuk használni de kezd kicsi lenni. Kocsi vezetés tanulásra kell a terep. Bocsi ha kicsit értelmetlen :$
2010. júl. 23. 12:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, mennyivel nagyobb a Tesco parkolónál, de ajánlanám a Pólus Center parkolóját. Nem ott, ahol a legtöbb ember parkol, tehát a bejáratoknál, hanem ha továbbmentek, akkor ott elég ritkán (kb félóránként) járnak kocsik, és szinte senki nem parkol. Vagy a Bosnyák téri piac hátulja. Na az ott kifejezetten alkalmas e célra. Remélem, segítettem :)
2010. júl. 23. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!