DC és Marvel képregény rajongók! A DC és Marvel nagygyűjtemények mik vannak?
Szia!
A Marvel és DC stratégiája az, hogy aki új olvasó, az ne az elejétől kezdje el olvasni, hanem az éppen futó sorozatoknak álljon neki, azokat vegye, az univerzummal, és a korábbi történetekkel meg úgy össze-vissza fokozatosan ismerkedjen meg. A jobb sztorikat újra kiszokták adni. Egy ilyen újrakiadás ez a két nagygyűjtemény is. A sztorikat nem kronológiailag, hanem össze-vissza, és csak nem is mindent, hanem a jobb sztorikat tartalmazza.
Ha új olvasó vagy, és te a kezdetektől szeretnéd elolvasni, fokozatosan haladva történetekkel, akkor neten találsz guide-kat ehhez. Semelyik sem tökéletes, és nem is tartalmaznak minden kiadott sztorit, mivel lehetetlen egy koherens olvasási sorrendet összeállitani a tengernyi kiadott füzetből.
Marvellel kapcsolatban tudok segíteni, a stratégiámat elmondani. A legelső 1961-es Fantasztikus négyes füzettel kezdtem (a golden age-s (kb. 1940-1950) Namort, Fáklyát, és Amerika Kapitány történeteket átugrottam. A füzetekkel számozás szerint haladtam, majd mikor egy másik hős cameójához, vagy egy cross overhez jutottam, attól függően mennyire érdekelt, elolvastam az adott karakterhez kapcsolódó sorozatokat is előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!