Létezik allergia mentes géllakk, építő zselé?
Olyan termékcsaládot keresek,amelyik nem allergizál.
Brillbird, Crystal Nails, Jewerlyen, Alfa Nails sajnos kilőve.
Nem szeretnék lemondani a szép körmökről,viszont az ujjaimat sem szeretném elveszíteni...
Körmözés után bedagad,viszket,ég.:( Van allergia mentes, tartós megoldás? Sajnos a saját körmeim húsig törékenyek,az erősítők nem segítenek:(
Nem derül ki, hogy magadnak csinálod-e vagy sem?
Allergén mentes anyag egyébként nem létezik, bármire lehetsz allergiás.
Sajnos ez ilyen, próbálni kell, hogy mi az, ami beválik, mi nem.
A cnd-t meg lehet próbálni, elég sok ismert allergén mentes, de nyilván helyette van benne más.
Ami még lehet, az az, hogy nem az anyagra vagy allergiás, hanem az előkészítő folyadékok valamennyikére. Ezeket viszonylag könnyű tesztelni.
Ha új terméket próbálsz ki, akkor mindenképpen csak 1-2 körmöm tedd, az bőven elég.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)
Nagyon valószínű, hogy az akrilsav lesz a ludas...
Most próbáltam ki egy ujjamon a Base One savmentes zseléjét, már eltelt néhány óra, és még nincs gondom...
Remélem így is marad... :)
Sajnos én is így jártam. Nekem válik fel a köröm a körömágytól, és a bőr is válik fel. Eléggé fáj is, na meg ronda.. Olyan, mintha gombás lenne. 😢 Én még nem jöttem rá, h az előkészítő folyadekra vagyok-e allergiás vagy magára a gél lakkra. És érdekes, h a legjobban a hüvelykujjam lobban be. 🤔
Azóta találtatok vmi megoldást? Úgy szeretnék én is szép erős színes körmöket, de nem akaeom, h lerohadjon a sajátom...
Sajnos azóta sem találtam meg :(
Bluesky-t néztem a minap, de még nem mertem próbálkozni vele..
A primer egyébként tuti ludas, arra már rájöttem. Vele sokkal gyorsabban és erőteljesebben jönnek a tüneteim :(
Sziasztok!
Ugyan így jártam én is. Próbáltam zselét(akkor jött ki először), elötte porcenánnal építettem, nem volt gond, most az sem jó.Aztán jött a polygel,szintén allergiás reakció lett a vége.
Nálam valószínűleg nem az előkészítő a ludas, mert óvatosságból az egyik este csak a bal kezemen csináltam meg 3 körmöm, másnapra a jobb kezem dagadt be jobban, amivel csak reszeltem, plusz az arcom ott ahol hozzáértem.
Az érdekes, hogy a lábkörmeimet géllakoztam, hetekig fent volt, az ég világon semmi gond nem volt vele.
Még egy utolsó próbaként megpróbálom csak a gél lakkot a kezemen.
De! Én annak örülnék, ha Budapesten vagy környékén tudna valaki ajánlani olyan rendelőt, ahol kifejezetten erre végeznek allergia tesztet plusz 30 ezer orvosi vizsgálat nélkül.
Nekem csak erre lenne szükségem, nem kezelésre.
Plusz:aki ezzel szenved, a tetran kenőcs és a cetirizin tabletta lerövidíti a szenvedést.
Ha már lehámlott kisebesedett az újj, akkor betadine kenőcs és sebtapasszal leragasztani.
Vény nélkül kaphatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!