Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy lego jármű amit könnyen...

Egy lego jármű amit könnyen meg lehet építeni?

Figyelt kérdés
Távirányítós kellene. Van egy hajtóművem és hozzá egy távirányitóm.

2020. febr. 6. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha van valamilyen sined,akár fa,akkor tudsz építeni vonatot.

Tudsz még ilyen-olyan felvonót/libegőt építeni,mert mindenhez ami nem zárt pályán fut annak kell a kormányzáshoz még egy motor.

2020. febr. 6. 20:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Távirányitós lego vonatot már csiáltam régebben, de szétszedtem mert meguntam. Ezek után inkáb helikopterekkel és repülőkkel kezdtem el foglalkozni.De itt van egy régebbi kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__10310008..
2020. febr. 6. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy repülő jármű jóval összetettebb mint egy szárazföldi.

Esetleg még hajókkal próbálkozhatsz,elég sok időt el lehet pepecselni a hajótest megépítésével(én nagyon szeretek fával dolgozni), viszont ez is csak egy előre beállított pályán tud majd mozogni, legyen az egy nagy ív vagy egy egyenes.

2020. febr. 6. 23:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Én legoval szeretnék dolgozni. És gondoltam már a hajóra is (távirányítós) de rájötemm, hogy legok között sajnos van annyi rés, hogy befolyik a víz. Ha pedig befolyoik a víz akkor eláznak és emiatt elromlanak az elekronikus eszközök amik benne vannak. De azért köszi a tippet:)
2020. febr. 7. 08:39
 5/5 A kérdező kommentje:
*elekronikus > elektronikus (bocsi, elírtam)
2020. febr. 7. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!