Hogyan lehet mesterségesen otthoni körülmények közt álmodni?
Pl ha sokat eszek attól álmodni fogok?
Mert nálam az hogy arra gondolok alvás előtt amiről majd álmodni fogok nem jön be, nektek?
Előre is kösz a válaszokat...
álmodni vagy álmodozni? nem mindegy.
az álmomat nem tudom irányítani. de álmodozni szeretek, elnyúlok egy forró kád vízben és álmodozom, vagy hosszu auto, busz uton is beindul a képzelet.
Az álmainkat a napi tevékenységeink, gondolataink határozzák meg. Az, hogy előtte eldöntöd, hogy miről akarsz álmodni, az nagyon ritkán jön be.
De pl, ha mondjuk egész nap nézel egy sorozatot, mert megvan dvd-n, vagy az megy a tv-ben, akkor tuti, hogy éjszaka azzal fogsz álmodni.
Tehát, ha egész nap azzal a dologgal foglalkozol, (esetleg huzamosabb ideig, mondjok 1-2 napon át) amiről álmodni szeretnél, akkor elképzelhető, hogy arról fogsz álmodni.
Nálam ugyanis nem az volt, hogy arról akartam álmodni, hanem mondjuk egész nap Diablóztam, reggeltől késő estig, akkor éjszaka ugyanúgy játszottam álmomban tovább, csak én voltam a karakterem. Mit ne mondjak fárasztó volt. Vagy, ami a napokban történt, Criminal Minds-t néztem, megvan a sorozat, és éjszaka álmomban én is profilozó voltam...
De lehet ezt embere válogatja.
Remélem segítettem :-)
Igen, ha valamivel sokat foglalkozol, akkor az valószínűleg már a tudatalattidban is megjelenik, és akkor azzal kapcsolatban álmodsz.
Beteg volt a kutyusom előző héten, és nagyon aggódtam miatta, minden nap kellett vinni kórházba. Egy hét után álmodtam azt, hogy jobban van (közvetlenül ébredés előtt) és szerencsére a valóságban is így volt.
Szóval ha valamivel sokat foglalkozol (akár tudatosan, akár tudat alatt), azzal elképzelhető, hogy előbb-utóbb álmodni fogsz.
Ja és én ha közvetlenül elalvás előtt eszem, akkor rosszat álmodom, szinte kivétel nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!