Mit tegyek, hogy engem szeressen? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy fiút, aki tudja , hogy szeretem, de ő egy Magyarországi lányt szeret, aki messze van tőlle, és nagyon keveset találkoznának. Tudja, hogy szeretem, de ő csak barátként tekint rám. Sokat sírok miatta, és amikor beszélgetünk yahoon akkor is sokszor lenne kedvem sírni2010. júl. 22. 20:12
1/6 anonim válasza:
Ha z a lány is szerelmes belé,akkor nem nagyon szép tőled,hogy elakarsz rontani egy kapcsolatot...
2/6 A kérdező kommentje:
az a lány nem nagyon szereti , ő csak barátként tekint rá.
2010. júl. 23. 07:34
3/6 anonim válasza:
de mér ti hol laktok??mien országba??
4/6 anonim válasza:
Mit tegyek hogy engem szeressen?
Lehet akarni szeretni?
Ne kérj olyat,amit te sem tudnál akaratból.
Ez bármennyire fáj,nem tudod kierőszakolni sem.
Ha azt a lányt szereti,sajnos nem tudsz mit tenni.
Ha más nem,az idő megoldja.
5/6 anonim válasza:
A gödör c. filmben is ez a probléma merül fel, de az 18 feletti film vagy 16 és szerintem te fiatalka vagy még ahhoz.
6/6 A kérdező kommentje:
mi Romániában lakunk.
2010. júl. 25. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!