Mennyit keresnék vele? és ez hogy működik?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és nem tudok hova elmenni dolgozni(fontos lenne), max újságkihordás, de ez hogy megy?
gondolom minden városba ugyanúgy mehet
mennyi ideig? hánykor? hányszior egy héten?
és mennyit kapnék?
jah és ha mondjuk egy bnőmmel mennék akkor úgy mennyit kapnánk?
köszi
2010. júl. 22. 19:19
1/5 anonim válasza:
Ez sztem mindenütt máshogy megy. Rokonom iskola mellett minden hétvégén csinálta. Hazakellett vinni-e a cuccot aztán összeszedett mindeből 1-2et h ne keljen akkor szenvedni vele mikor megy hanem csak bedobja és kész. Alig keresett vele vmennyi.
3/5 anonim válasza:
Az igaz, hogy mindenhol más!
De egy barátnőm hordott ki szórólapokat, és 7Ft/lap.
Egy egész nap kb 300lapot hordott ki 2100Ft-ért!!! És ezért nagyon megszenvedett!!
Nem ajánlom! Abszolut nem fizetnek meg és egész nap rohangálhatsz! :/
4/5 A kérdező kommentje:
de akkor hogy szerezzek pénzt
valahogy pénzt kell keresnem? szükségem lenne rá és nem akarom csődbe vinni a szüleimet
2010. júl. 22. 19:45
5/5 anonim válasza:
Hát ha más nincs akkor marad ez. Kevés pénz de ez is valami. Addig sem unatkozol :D És ingyen elolvashatod :D Nézd a jó oldalát xD Meg lebarnulsz a napon :D Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!