Miért köttök bele másnak a hejesírásába?
Figyelt kérdés
Ha valaki hejtelenűl ír, az már nem is lehet ugyanolyan értelmiségi szinten?2010. júl. 22. 18:55
11/14 anonim válasza:
Nem, ehhez nem kell szótár, de az olyan zavaró, mikor úgy van leírva, hogy "Non láwolom a fészbukkkott, me tok lájkolni és jácani a qwát." Nem egyszerűbb úgy végigolvasni, hogy "Szeretem a Facebook-ot, mert lehet kedvelni a bejegyzéseket és úgy viselkedhetek, mint egy k***a"?
12/14 anonim válasza:
Ez viszont már nem helyesírás kérdése hanem a plázapitsa stílus szélsőséges esete. Az ilyeneket én se csípem. :P
13/14 anonim válasza:
"Licit ről otwolt ojan supra cep"="Licitről, ott volt olyan Supra fullcap"
<= Aki így ír, az márpedig nem lehet túl értelmes...szerintem a helyesírás sokat elárul valakiről.
14/14 anonim válasza:
Csak akkor, ha olvashatatlanul ír. Például: "Semi közötöttök hiozá hogyi rok meg külömbenis csakk aszt akratam kérdezi hogy mien aza tápp ami jo a njuszimnak. nam aszt kérdesztem hogy aggyd tanácst csak mond meg hogy meik táp jó a nyulnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!