Ez férfi név, vagy női név?
Bocs,ha már egyszer találkoztál egy másik kategóriában ezzel a kérdéssel,de sajna nem kaptam rá választ,hátha ezt a kategóriát többen olvassák.Szóval.Kaptam valakitől egy levelet,kézzel írott,és nem magyar származású az illető.De ez teljesen lényegtelen.A nevét nem tudom kibogózni,mert számomra idegen,és fogalmam sincs,hogy ez fiú név vagy lány név,és vajon milyen nemzetiségű.A név a következő lehet.
1.Sárta Marassé Obed
2.Sárta Marassé Ohed
3.Sárta Manassé ohed
4.Sárta Manassé Obed
5.Sánta manassé obed
Na jó,nem fokozom tovább.A lényeg,hogy én az elsőre tippelek,ez van talán leírva.Igazából amit nehéz kiolvasni,az az első szóban a 3.betű:n vagy r.
Ebből adódik,hogy a második szó 3.betűje is lehet r vagy n.És a 3.szóban a 2.betű nem tiszta,lehet h vagy b.Na jó kis feladat,bocs ha bonyolultan írtam le.Aki ismer ilyen nevet,az most biztos hülyének néz,de kérlek,valaki sgítsen megfejteni.Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!