Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha társaságban kínálnak hogy...

Ha társaságban kínálnak hogy bírsz ellenállni a ciginek? (nem cigizőknek)

Figyelt kérdés

A társaságomban egyre több dohányzó van és néha már annyira tukmálnak hogy nagyon nehéz ellenállni . De még kitartok.xD

Várom a további túl élők tapasztalatait.xD

2010. júl. 22. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem cigizel minek fogadod el? Bárcsak nekem kínálnák ennyire :D
2010. júl. 22. 17:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Kimondta h elfogadtam?xD
2010. júl. 22. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy, hogy kipróbáltam már többször is. Elviselhetetlen számomra az íze és rosszul is leszek tőle.

(Előfordult, hogy egy hétig cigiztem, majd három-négy napig iszonyatosan fájt a gyomrom és kihánytam mindent, még a vizet is.)

Ha pedig netalán kínálnának, elfogadnám a társa(i)m kedvéért.Az alkoholt nem fogadnám el, kivéve egészen kicsi mennyiségben, amelytől még nem lehet berúgni. A kábítószereket pedig egyáltalán nem használnám.

Viszont kávézom (napi 3-4 adaggal), és emiatt előfordult már, hogy megjegyzést tettek rám. (16 éves vagyok.)

2010. júl. 22. 17:21
 4/6 A kérdező kommentje:

hát a piával nincsen semmi bajom mert nem tudok annyit inni h berúgjak meg nem is iszom túl gyakran.

de az már kezd picit idegesítő lenni h dugdossák a számba a cigit h csak kóstoljam meg.

jó neked h még a szervezeted is ellene van.:)

2010. júl. 22. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező én is ugyanígy vagyok. :D Jó, hogy nem vagyok egyedül.

Nem cigizek, és nem is akarok, de naaagyon nagy a kísértés arra, hogy cigizzek. :D Nem tudom, hogy bírom ki..egyszerűen csak kitartó vagyok. :D

2010. júl. 22. 20:12
 6/6 A kérdező kommentje:

én is örülök.:D

ügyik vagyunk.xD

2010. júl. 23. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!