Ha társaságban kínálnak hogy bírsz ellenállni a ciginek? (nem cigizőknek)
A társaságomban egyre több dohányzó van és néha már annyira tukmálnak hogy nagyon nehéz ellenállni . De még kitartok.xD
Várom a további túl élők tapasztalatait.xD
Szia!
Én úgy, hogy kipróbáltam már többször is. Elviselhetetlen számomra az íze és rosszul is leszek tőle.
(Előfordult, hogy egy hétig cigiztem, majd három-négy napig iszonyatosan fájt a gyomrom és kihánytam mindent, még a vizet is.)
Ha pedig netalán kínálnának, elfogadnám a társa(i)m kedvéért.Az alkoholt nem fogadnám el, kivéve egészen kicsi mennyiségben, amelytől még nem lehet berúgni. A kábítószereket pedig egyáltalán nem használnám.
Viszont kávézom (napi 3-4 adaggal), és emiatt előfordult már, hogy megjegyzést tettek rám. (16 éves vagyok.)
hát a piával nincsen semmi bajom mert nem tudok annyit inni h berúgjak meg nem is iszom túl gyakran.
de az már kezd picit idegesítő lenni h dugdossák a számba a cigit h csak kóstoljam meg.
jó neked h még a szervezeted is ellene van.:)
Kérdező én is ugyanígy vagyok. :D Jó, hogy nem vagyok egyedül.
Nem cigizek, és nem is akarok, de naaagyon nagy a kísértés arra, hogy cigizzek. :D Nem tudom, hogy bírom ki..egyszerűen csak kitartó vagyok. :D
én is örülök.:D
ügyik vagyunk.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!