Ezt egy hét alat meglehet tanulni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
hétfő.............................................. Monday
kedd.............................................. Tuesday
szerda...................................... Wednesday
csütörtök...................................... Thursday
péntek............................................. Friday
szombat........................................ Saturday
vasárnap......................................... Sunday
hétfőn - on Monday
hétfőig - till Monday
hétfőtől - from Monday
hétfőre - by Monday
hétfői - of Monday
múlt hétfőn - last Monday
jövő hétfő - next Monday
jövő hétfőn - on Monday next
ezt egy hét alat meglehet tanulni úgy hogy bármikor tudjam még akkoris ha az utcán valaki megkérdezi ?
2010. júl. 22. 16:07
1/22 anonim válasza:
egy óra alatt meglehet tanulni ..
2/22 A kérdező kommentje:
igen ? de én ugyakarom megtanulni hogy 10 év mulva is tudjam . úgy mennyi idő alat lehet megtanulni 1 hét ? és hogyan ?
2010. júl. 22. 16:14
3/22 anonim válasza:
Egy óra alatt simán meg lehet tanulni. Ha egy hétg minden nap egy órát szentelsz neki, akkor sokáig fogsz rá emlékeni. De ha nem foglalkozol vele, akkor egy idő után elfelejted...
4/22 A kérdező kommentje:
akkor ha hetente 1 órát tanulom akor még 10 év után is tudni fogom ?
2010. júl. 22. 16:18
6/22 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat .am azér akarok megtanulni angolul mer 7 év mulva londonba megyek . 7 év alatt ezt ami az oldalon van meglehet tanulni ? [link] . am ha ezt az oldalt megtanulom akkor majd tudok értelmes angol mondatokat összerakni hogy értsék az angolok ?
2010. júl. 22. 16:24
7/22 manchester10 válasza:
amugy ez az oldal nagyon jó szerintem ezzel az oldal segítségével összetudsz rakni értelmes angol mondatokat
8/22 A kérdező kommentje:
akor ezen érdemes tanulni ? akkor ha ezen tanulok 7 éven keresztül akor majd tudok angolul beszélni ?
2010. júl. 22. 16:33
9/22 anonim válasza:
Soha nem tanultam angolul,de a napokat anélkül is tudom. Szerintem ez egy fél-1 óra alatt megtanulható!De nekem nincs nyelvérzékem.Sok sikert az angolhoz:)
10/22 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 22. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!