Más is tanul hajnali 2-ig meg telefonozik, majd kel 5:30-kor?
Figyelt kérdés
hétköznaponként kb sosem alszom el éjfél előtt, vagy tanulok vagy sorozatot nézek vagy telefonozok, de viszon reggel meg kelek a suliba 5:30 körül és tudom hogy ez nagyon rossz de nyugtassatok meg hogy más is csinálja ezt2020. jan. 26. 23:23
2/8 anonim válasza:
Másoknak is van rossz bioritmusa, de sokszor egymás után ne csináld mert napközben olyan leszel mint egy zombi.
3/8 anonim válasza:
Ez egy nagyon rossz dolog más is csinálja ha akarsz tippeket hogy mivel tudod ez megelőzni írj.
4/8 meszike91 válasza:
Volt amikor ezt csináltam, hosszú távon nagyon szar.
5/8 anonim válasza:
Ajaj, próbálj visszaállni a rendes kerékvágásba!
6/8 anonim válasza:
Sajnos én is ezt csinálom csak nem tanulok,de már próbálkozók "visszaállni" .
7/8 anonim válasza:
Szia! Én is ezt csinálom tavaly nyár óta minden egyes nap...néha érzem,hogy kimerült vagyok ,olyankor alszok egy nagyobbat vagy alszok délután aztán másnap ugyanez..volt egy olyan időszakom is suliidőben,hogy egyáltalán nem aludtam majd másnap a reggelt kávéval vagy energiaitallal kezdtem :) ebben a korban ezzel nincs szerintem semmi baj,ugyanis a haverokkal chatelunk ,filmezunk ..igaz hogy aludni kellene ,de én így nemsokára egy év után néha érzem hogy rossz ,akkor alszok egy nagyot és már jobban is leszek. Szval hha ezzel megnyugtatlak 3-4orakat alszok es semmi bajom :) 14/l
8/8 A kérdező kommentje:
köszönüm mindenkinek
2020. febr. 1. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!