Égő hogy fèrfi létemre Rosegold színű iPhone SE telòm van?
Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 16:06
1/5 anonim válasza:
Az már jó jel hogy kínosan érzed magad miatta.
Inkább legyen fekete vagy fehér.
2/5 anonim válasza:
Nő létemre eddig sötét színű telefonjaim voltak. ( Kivétel Nokia 3310).Akkor most érezzem magam rosszul?
Egy sötét tokot rá. Akit zavar, az ne nézze, nem kötelező.
3/5 anonim válasza:
2016ban vettem rosegold se-t, csak ez volt meg fekete. Fekete telókat sosem szerettem így megvettem a rosegoldot. 2évig használtam, az ismerőseim folyamatosan bhaxtattak vele, de pont leszhartam.
5/5 anonim válasza:
sok ember azért vett rose goldot, mert ez volt a 6S különleges színe, és így tudták az emberek, hogy új telód van. Ezen kívül, ha ezt a telefont választottad miért lenne baj? Csak egy metálrózsaszín teló, ha hordasz más rózsazsínt miért lenne baj? Sok férfi hold homártatyót is, jár kozmetikushoz is. Egy telefon végett pláne nem kells zégyenkezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!