Zsofia03 kérdése:

Romantikus anime?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kissé bajban vagyok. Romantikus anime sorozatot keresek, azonban az ízlésem elég bonyolult. Olyan animét tudnátok mondani, ami nem csak iskolában játszódik, a karakterek nem úgy néznek ki, mintha óvodások lennének, minimális harc van benne (lényegtelen, hogy fizikai vagy másmilyen), megköszönném ha esetleg nem csak az a szokványos anime lenne, hanem lenne valami csavar benne. Az, hogy fiú lányba szeret, fiú fiúba vagy lány a lányba lényegtlen. Engem a sztroi izgat igazán, a történések. Néhány anime , amit nagyon szeretek, hátha segít. Kamisama Kiss, Sekaiichi Hatsukoi, Say I Love you.

ELőre köszönöm!

2020. jan. 22. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Akatsuki no Yona

> az anime után nagyon érdemes folytatni a mangát, ugyanis nagyrészt csak a felvezetés fért bele az adaptációba, sztori és románc nem sok. A mangában van jó pár véres összecsapás, illetve már a két főszereplő vallomásig, csókig is eljutott.

2020. jan. 22. 15:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm a válaszod! Annyi kérdésem lenne, hogy a manga interneten megtalálható?
2020. jan. 22. 22:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én a mangakakalot.com-on olvasom (angolul). Azt nem tudom, hogy magyarra fordítja-e valaki.
2020. jan. 22. 23:35
 4/11 1112 ***** válasza:
67%
A Yu yu hakushot nemtom, láttad-e, abban van harc is, meg romantika is, számomra izgalmas volt nagyon. Amúgy a harc picit talán több benne, mint a romantika, de szerintem így pont tökéletes és élvezhető. :) (lányoknak is ajánlom, nekem lányként nagyon tetszett.:):))
2020. jan. 22. 23:52
 5/11 A kérdező kommentje:

Kedves felhasználó aki a Yu yu hakushot ajánlotta!

Köszönöm a segítséged és sajnálom, hogy ezt mondom, de itt is úgy néznek ki a szereplők, mintha óvodába járnának. Sajnálom, de írtam is. Kellemetlenül érzem magam miközben nézem.

2020. jan. 23. 19:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Spice and Wolf(csak akkor ha egy kis közgazdaság nem riaszt el)
2020. jan. 24. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ai no kusabi

Kuragehime

Hybrid child

Paradise kiss

Sakimichi no Apollon

Wotaku ni koi Muzukashi

2020. jan. 24. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a Special A-t ajánlom, ha még nem láttad. Igaz abban nincsen nagyon harc (így feltételezheted, hogy vér sem), viszont nagyon vicces végig követni a két szereplő versenygését-főleg a lányét, mert utál mindig másodikként végezni-. Bocs, ha nagyon nem felel meg az elvárásaidnak, viszont, ha a jó humort is szereted, remélem ez is megfelel.
2020. jan. 24. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Steins;Gate
2020. jan. 24. 16:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az ajánlásokat, sok tetszik az amv alapján!:)
2020. jan. 26. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!