Romantikus anime?
Sziasztok! Kissé bajban vagyok. Romantikus anime sorozatot keresek, azonban az ízlésem elég bonyolult. Olyan animét tudnátok mondani, ami nem csak iskolában játszódik, a karakterek nem úgy néznek ki, mintha óvodások lennének, minimális harc van benne (lényegtelen, hogy fizikai vagy másmilyen), megköszönném ha esetleg nem csak az a szokványos anime lenne, hanem lenne valami csavar benne. Az, hogy fiú lányba szeret, fiú fiúba vagy lány a lányba lényegtlen. Engem a sztroi izgat igazán, a történések. Néhány anime , amit nagyon szeretek, hátha segít. Kamisama Kiss, Sekaiichi Hatsukoi, Say I Love you.
ELőre köszönöm!
Akatsuki no Yona
> az anime után nagyon érdemes folytatni a mangát, ugyanis nagyrészt csak a felvezetés fért bele az adaptációba, sztori és románc nem sok. A mangában van jó pár véres összecsapás, illetve már a két főszereplő vallomásig, csókig is eljutott.
Kedves felhasználó aki a Yu yu hakushot ajánlotta!
Köszönöm a segítséged és sajnálom, hogy ezt mondom, de itt is úgy néznek ki a szereplők, mintha óvodába járnának. Sajnálom, de írtam is. Kellemetlenül érzem magam miközben nézem.
Ai no kusabi
Kuragehime
Hybrid child
Paradise kiss
Sakimichi no Apollon
Wotaku ni koi Muzukashi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!